2777
2789
عنوان

لباس پوشیدن مامانم

332 بازدید | 29 پست

مامانم مانتو‌ های گشاد میپوشه‌ تا پایین‌ پاشم میاد با شلوار اسکینی‌ خونگی و شال کهنه آرایشم که هیچ میگه آرایش‌ کردن و بیرون گذاشتن مو برای خودش گناهه منم‌ میگم خب خواهرای‌ خودتم و من داریم گناه‌ میکنیم اگه اینجوری باشه میگه تو‌ چیکار به بقیه داری اصلا حالم بهم میخوره از لباس پوشیدنش قبلا سعی می‌کردم ازش کلا تو خیابون‌ فاصله‌ بگیرم‌ قبلا‌ شلوار مینیون‌ با طرح های بچگونه‌ می‌پوشید میومد‌ بیرون اصلا به خودش نمیرسه دستاش‌ سیاه شده پوستش‌ کدر‌ پره مناز‌ باز دماغشم‌ خیلی بزرگه عقابیه‌ بعد میگه من دماغم قلمیه‌ کلا نیاز به هیچی ندارم روانشناسم‌ نمیاد لطفا بگید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

چیکار ب مامانت دارییی تو   یبار گفتی دوبار گفتی قبول نمیکنه  دیگه 

بجه ک نیس  بتونی نظرشو تغییر بدی 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اینکه به قیافش ایراد میگیری رو اصلا دوست ندارم و همینکه از قیافش راضیه یعنی از شما جلوتره اینم که میگی ازش فاصله میگیری تو خیابون رو هم نمی‌پسندم چون هرچی باشه مادرته و خودت زیر دست ایشون بزرگ شدی 

ولی اینکه به خودش نمی‌رسه کلا رو خودت با یه روانشناس صحبت یکنو راه حل بگیر براش و کمکش کن شاید بحث مالی وسطه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اگه نگران خودشی که هرچقدر پیله کنی بدتر میکنه اگه نگران خودتی باهاش زیاد بیرون نرو 

اخه پوست دست و پا و درست لباس پوشیدن که دیگه گناه نیست 

اینایی که حودشونو ول کردن اول به خودشون ظلم میکنن بعد شریک زنذگیشون بعدم بچه هاشون ادما به هر حال اول همه ظاهر طرف رو میلینن و شلختگی و بدپوشی توذوق زنه حالا هرچقدرم انکار کنن

باباتم به هرصورت باید یکم به این اوضاع برسه اگه دوستش داره 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
وا خوب بذار هر جور دلش میخواد لباس بپوشه بعد روانشناس واسه چی ؟

خب مانتو‌ های کهنه میپوشه شلواری کهنه بچگونه‌ اصلا نمیفهمی چی میگم خیلی بده هر چقدر میگم‌ بریم خرید نمیاد

2809