2777
2789
عنوان

منظورتون از لباس معمولی پوشیدن چیع

295 بازدید | 32 پست

مثلا مانتو چه قیمتی معمولی حساب میشه یا پالتو چه قیمتی معمولی حساب میشه

الان تو اینستا یه کلیپ در مورد لباس معمولی دیدم فکرمو مشغول کرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

به نظرم مانتوی معمولی یعنی مثلا در حد ۷۰۰، ۸۰۰ یا یک میلیون

که ارزون ترشم هست و گرون ترشم هست

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

معمولی به قیمت نیست ممکنه یکی یه پالتو بخره ده میلیون ولی ساده و مشکی و ظاهر معمولی ،یکی یه لباس بخره ۵۰۰ تومن ولی عجق وجق

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

مانتو ۷۰۰ الی ۱ معمولیه‌.اونم چقدر بگردی پیدا کنی🤌من دوتا اینطوری دارم برای بازار و پارک و‌..میپوشم. دو سه تا هم کتی و...دارم بین ۱ تا ۲تومن بودن. والا جنس خاصی هم ندارن. معمولی ن. گرونتره ۲ نخریدم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎