2777
2789
عنوان

چطوری گذشته رو فراموش کنم

241 بازدید | 30 پست

البته منظورم از گذشته دوسال پیش هست،بشدت روزگار شیرینی داشتم که ازش بنا به دلایلی فاصله گرفتم و خارج شدم و دچار زندگی یکنواخت شدم..مدام دارم تو ذهنم اون روزا  رو مرور میکنم که چقد خوش بودم...الان ناخوش نیستم خداروشکر ولی خب یک دهم اون موقع هم نیست حالم...میگم اگر تو اون شرایط مونده بودم الان قطعا حالم عالی بود همش حسرت میخورم...چیکار کنم یادم بره..مغز سرم درد میکنه ..

منم یه همچین تجربه ای دارم

بهترین سال های عمرم بودن

خیلی دلم واسه اون روزا تنگ میشه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی موندگار نیس همه چی میگذره نمیتونیم روز رو متوقف کنیم خودش میگذره ساعتا شب و روز میشه و روزا میگ ...

مدام دارم خاطراتمو مرور میکنم..دلتنگ میشم عذاب میبینم..کاش ذهنم پاک پاک پاک شه

چطوری باهاش کنار اومدی؟؟

کنار نیومدم منم مثل خودتم مدام مرورش میکنم

دوست ندارم کسی ازم بگیرتش بخاطر همین نمیخوام فراموشش کنم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

منم دقیقا مثل تو با این تفاوت که برای من یکسال گذشته

واقعا نمیدونم چی کار کنم من که خیلی از نظر روحی اسیب دیدم و کارم به روانشناس و روانپزشک کشید ولی با وجود مصرف داروهای ضدافسردگی و جلسه های مشاوره حالم خوب نشد که نشد

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

خودت مبتونی ب خودت کمک کنی کتاب بخون اهنگ گوش بده ورزش کن اشپزی کن

حتی حین آشپزی هم یادم میاد بغض میکنم...حتی سفر،،،ورزش همه جا لعنتی از ذهنم پاک شدنی نیست...دوسدارم فراموش کنم همه چیو

هیچی موندگار نیس همه چی میگذره نمیتونیم روز رو متوقف کنیم خودش میگذره ساعتا شب و روز میشه و روزا میگ ...

اره همه چی میگذره و تموم میشه ولی اثرش روی روح و روان ادم تا ابد میمونه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

منم دقیقا مثل تو با این تفاوت که برای من یکسال گذشتهواقعا نمیدونم چی کار کنم من که خیلی از نظر روحی ...

الهی...

چقدر بده...منم هیچی نمیتونه حالمو خوب کنه...با هیچ چی خوشحال نمیشم

2810