2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش مخالف باشه که بارداریشو بقیه بدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 27 پست
نه عزیزم بد نمی‌شه... تو باید با قانون خودت زندگی کنی نه با سوال آدمای دیگه... برای اونا یه سرگرمی س ...

اره شوهرم هم همینو میگه

اما میدونی دوستام به اصطلاح چون صمیمی هستن در مورد بیشتر موضوعات ازم میپرسن و فک میکنم اگر بفهمن به دروغ بهشون نگفتم به چشمشون ادم دورو و مارموز دیده میشم

الیته ک میدونم این مسئله شخصیه اما از نظر اونا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من گاگوله، تا نتیجه مثبت شد زنگ زد به مامانم، گفت مامان جان،،، حاملس، آب شدم از خجالت

اولی و دومی اینطور بود دومی را چون با آبجیم قرار گذاشتیم حامله بشیم همه خبر داشتن، ببینین چه با حال میشه 2تا خواهر با شکم برآمده برن برا نی نی هاشون لباس و وسایل بخرن یا با هم بشینن سر سفره، ما هم که ترک خون برادرام به جوش اومده بود که چرا با هم باردار شدیم، نمیدونستن حالا با هم هماهنگ بودیم، بقول آبجیم باجناقها با هم کلنگ زدن با هم بهره برداری کردن

2805
خب شما وقتی چیزی نگید چطور می‌خوان بپرسند که باردار هستید یا خیر یعنی ملت هر ماه از شما سوال اینکه ب ...

دوستام به اصطلاح‌ چون صمیمی میدونن و دیر میبینمشون میپرسن ازم

و منم معذبم از اینک ب دروغ بگم نه و بعد بفهمن و بگن چ ادم مارموزی و این حرفا دگ

شوهرم بخاطر این نمیخواد بدونن ک میدونه به گوش بقیه میرسونن

و کلا میگه اینا مسائل شخصیه دوس ندارم فعلا کسی بدونه🤷‍♀️

خبر بارداری رو معمولا ۳ ۴ ماهگی اعلام میکنن ، البته خانواده بحثش جداست

یکی از فامیل های نزدیکمون تا ماه آخر حتی نگفتن جنسیت بچه چی هست ، ما هم هیچ وقت سوال نکردیم

به نظرم این موارد دیگه این روزا قابل درک هست و نیاز به توضیح نداره

(:
اره شوهرم هم همینو میگهاما میدونی دوستام به اصطلاح چون صمیمی هستن در مورد بیشتر موضوعات ازم میپرسن و ...

اونا هم ناپخته هستند و اگر خودشون به درکی برسند شما رو تایید می‌کنند. نکردند هم مهم نیست. شما اگر بدونی در صورت سقط اگر بقیه بدونن چه قدر ضربه‌ی روحی برای مادر سخت تره. می‌تونی به یکی دو نفر که خیلی باهاشون صمیمی هستی بگی. ولی اعلام عمومی نکن.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
بنظرمن خیلی زشته ک ادم چنین خوشحالیی رو باخواهرومادرخودش نخاد تقسیم کنه وقتی همه چشم انتظارن.

بستگی داره به موقعیت. بعضی‌ها استرس می‌دن. یا رازدار نیستند. یا دخالت دارند. این چیزها تو خانواده‌ های اطراف من که نادر نیست. تک تکشون می‌تونه دلایل موجهی برای دیرتر گفتن باشه.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
اونا هم ناپخته هستند و اگر خودشون به درکی برسند شما رو تایید می‌کنند. نکردند هم مهم نیست. شما اگر بد ...

درسته ممنون عزیزم هم بهتره اول از سلامتش مطمئن شم و دورهمی هم نرم ک مجبور نشم بگم

بنظرمن خیلی زشته ک ادم چنین خوشحالیی رو باخواهرومادرخودش نخاد تقسیم کنه وقتی همه چشم انتظارن.

کدوم خوشحالی وقتی بارداری اولم از روز اول مادرشوهرم فهمید و حتی تو دهنش نچرخید بگه مبارکه به خداوندی خدا قسم

مادرم از دوره و زود زود دلواپس میشه

منم بی نهایت مریض بودم نگفتم به ناراحتی ش اضافه نکنم. فشار خون داره.... دلم نیومد بگم.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش