2777
2789
عنوان

خرافاتیم یاکارم بچگونس

107 بازدید | 12 پست

دوستان خاحواده شوهرم خیلی پسردوستن و منم دوتادختر دارم تازگی از یکی خواهرشوهرا شنیدم بهم گفته طرف دختر داره پسرخدا بهش نداده عمدا برای اینگه خانواده همسرم ببینن ی ویدیو راجب دختر گذاشتم در وصف دخترم میگه ایا چش نمیخورم؟ بهم نخندین اخه هروقت وضعیت میزارم ی اتفاقی میوفته از اونطرفم میخام بفهمن من دخترام برام بهترین هدین

به خوشی بیای دلبرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اره کلیپ اینستاییه

خوبه همونو بزار بعدشم توجه نکن بزار بگن 

حالا اونایی که پسر دارن چه تاجی رو سرشونه مگه 

اتفاقا دختر همدم مادروپدره 

تو پیری بیشتر عصای دسته 

دلسوزه

خوبه همونو بزار بعدشم توجه نکن بزار بگن حالا اونایی که پسر دارن چه تاجی رو سرشونه مگه اتفاقا دختر هم ...

ادمی بودم ک مجردی خودمو با بجه پسر تصور میکروم اما واقعا عاشقشونم خدا ی نیرو بده حسابی پشتشون باشم همه جوره

به خوشی بیای دلبرم

عزیزم منم دوتاگل دختر دارم الان مجددباردارم اونروز جاری مادرشوهرم خونشون بود بعدجلوشوهرم گفت ک خداکنه این پسرباشه البته فک کنم اینم دخترمیشه بعدخندید شوهرمم درجوابش گفت دختر داشتن لیاقت میخواد از خدامه من ک خیلی خوش حال میشم اگ اینم دختر باشه ادم هزارتاهم دختر داشته باشه سیرنمیشه بس ک شیرینن دیگ لال شد توهم ب شوهرت بگو جواب بده

ادمی بودم ک مجردی خودمو با بجه پسر تصور میکروم اما واقعا عاشقشونم خدا ی نیرو بده حسابی پشتشون باشم ه ...

منم ابجیم یدونه دختر داشت الان بعد چندسال یک دختر دیگم بدنیا اورده 

منی که خاله اشم عاشقشونم 

اونم‌گفتن بچه نیاوردی نیاوردی دختر اوردی 

ابجیمم گفته همین دختر رو هم خدا بهم داده شاکرم بهتر از بچه نداشتنه خدا به شماها پسر بده که دوس دارین

عزیزم منم دوتاگل دختر دارم الان مجددباردارم اونروز جاری مادرشوهرم خونشون بود بعدجلوشوهرم گفت ک خداکن ...

شوهدم اگه ادم جواب دادن بود ک ب این روز نمیوفتادم

به خوشی بیای دلبرم