2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیشدگلم‌نشون دادی؟

میگه با این مشخص نمیشه زیاد جدی نگیر میگه تو فقط مراقبت کن و امید وار باش 

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

2805
مرسی گلم ینی ممکنه ضربان قلبش بره بالاودرست بشه؟ اخه دکتره هی میگفت ن سقط میشه انقدرگریه کردم

ضربان قلب وقتی روزای بارداری زیاد میشه بالاتر می‌ره جای نگرانی نیست اینایی ک بهت گفتن هم امکانش هست باشه ولی در حالت واقعی فقط زیر  بیست و پنج درصد امکان سقط هستش 

ضربان قلب وقتی روزای بارداری زیاد میشه بالاتر می‌ره جای نگرانی نیست اینایی ک بهت گفتن هم امکانش هست ...

مررسی قشنگم ازخداوند واسه شماودوستتون ارزو میکنم ب بهترین هابرسید ممنون ک امیدوارم کردید🙏❤️

مرسی گلم ینی ممکنه ضربان قلبش بره بالاودرست بشه؟ اخه دکتره هی میگفت ن سقط میشه انقدرگریه کردم

این نظره خودمو 

خدا خودش داده خودشم برات نگه میداره به حق امام حسین  و مادرش ایشالله 

عزیزم عکس سونومومیزارم بهش نشون بده دوتاماماگفتن سقط میشه یکی گفته ک بنظرش لقاح دیرصورت گرفته ومن زو ...

ببین. گلم منم خونریزی داشتم همش فکر میکردم سقط میشه .. فقط و فقط استراحت کن یعنی بلند شدنت واسه دسشویی باشه و غذا خوردن .. اصلا کار نکن هیچ .. 

2810