2777
2789
اگ دارو میخوری، بذار کامل خوب شی بعد.. منم بخاطر بارداری قرصای اعصابی ک۴سال مرتب میخوردمو کنار گذاشت ...

چرا عزیزم منم انفاقا افسردگی داشتم خوردم خوب شدم من تجربه تلخ زیادی از افسردگی دارم سوالی داری از من بپرس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
چرا عزیزم منم انفاقا افسردگی داشتم خوردم خوب شدم من تجربه تلخ زیادی از افسردگی دارم سوالی داری از من ...

من خدای قرصای افسردگی ام.... توفامیل اشنایان میان من بشون قرص معرفی میکنم🤣🤣🤣

البت قرصای من بدون نسخه نمیدن... الان حدود شش ماهه نخوردم... دارم دیوونه میشم.. بضیا تلقینن خب؟؟؟ ولی بضیا مث من واقعا نیاز ب دارو دارن... من بدون قرص ویاس ک برا انزژیه... نمیتونم خودمو تکون بدم.. ویاس خوردی تاحالا؟؟؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

من خدای قرصای افسردگی ام.... توفامیل اشنایان میان من بشون قرص معرفی میکنم🤣🤣🤣البت قرصای من بدون نس ...

من که خدایا قرصای افسردگی نیستم ولی پارسال نوع شدیدش رو گرفته بودم تا حالا فقط 3مدل قرص خوردم همین ولی خیلی بهم افتاده خوبع خوب شدم نمیدونی چقد من اذیت شدم پارسال جریانش طولانیه 

من خدای قرصای افسردگی ام.... توفامیل اشنایان میان من بشون قرص معرفی میکنم🤣🤣🤣البت قرصای من بدون نس ...

یک سوال مگه قرصارو قطع کنیم باز برمیگرده علایم؟نگو دختر🥴🥴

من که خدایا قرصای افسردگی نیستم ولی پارسال نوع شدیدش رو گرفته بودم تا حالا فقط 3مدل قرص خوردم همین و ...

من۴سالو نیم... قبلش ی فاصله افتاد ۱سالو نیم قبلترش.... درکل ۶سالی میشه... من در روز۱۲نوع قرص متفاوت میخورم.... هرساعت ی قرص.... اصلا داغون.... الانم سختمه کذاشتم کنار،، دکترم اینجا نیس،، شماله.... پیشش رفتم گفت مجبوری تا تایم بارداری نخوری

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆