2777
2789
عنوان

بجای یلدا میخوام کریسمس بگیرم 🎁🍬🧁

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 148 پست
از این هات چاکلت بمب ها وای خیلی خوبن😀

اینا چقدر خوشگلن😍خونگی هستن؟؟از کجا میشه تهیه کرد؟؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
همون کارایی که برای یلدا میکنی رو انجام بده اسمشو بزار کریسمس 😁🤌ولی کریسمس به جای یلدا نیست که به ...

احتمالا چون تایمش با یلدا ۱۲روز فاصله س میخواد تو یه روز جشن بگیره

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اره دیگه. اینطور دو تا نمیشه و خرج اضافه. چون تقریبا مثل همن

درسته،انشالا بهتون خوش بگذره،هر چیزی که مردم مملکتمو خوشحال کنه باعث خوشحالیمه

اینا چقدر خوشگلن😍خونگی هستن؟؟از کجا میشه تهیه کرد؟؟

وای خیلی باحالن اینا من طرز تهیشو تو نت دیدم تو خونه هم میشه درست کرد بیرونم دیدم که میفروشن

میندازیش تو شیر داغ باز میشه 

توشم مارشمالو و پودر هات چاکلت و شکلات و اینجور چیزاست خیلی باحالن 😂💖

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

2809