2777
2789

و اصلا قابل تحمل و ادم حسابی هستن؟

چندتا تیکه طلا برای عروس خریدن فاکتورشو به نام مادرشوهر گرفتن و فاکتورها رو حتی بعد عروسی به عروس و داماد ندادن و نگه داشتن پیش خودشون.

خونه هم اجاره کردن و قرارداد اجاره رو زدن به نام مادرشوهر و اونم نگه داشتن پیش خودشون.

خود داماد هم یه ماشین ساینا مدل قدیمی داره که اونم ده سال پیش که خریده باباش یه مقدار کمکش کرده و گفته بزن به نام من. ماشین هم به نام پدرشوهره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ولا دستشون درد نکنه منی که یه قاشق به خمسرم ندادن و هیچ کادووی هیچ کمکی نکردن انگار شوهرم بدون پدر مادر بود خودش تنها بود من بود خیلی ازشون تشکر میکردم حالا فاکتور رهن به اسم خرکه میخواد باشه مهم اینه برا بچه اشون کمک کردن تنهاش نزاشتن 

شوهرت ازدواج اولشه ؟وضع مالیشون چطوره

فکر میکنم محکم کاری کردن بعدا مشکلی پیش نیاد از طرف شما 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.
ولا دستشون درد نکنه منی که یه قاشق به خمسرم ندادن و هیچ کادووی هیچ کمکی نکردن انگار شوهرم بدون پدر م ...

خب آخه مشکل اینجاست که خود پسره هم عرضه ای نداره

کاش پدر و مادرشوهر این آقا هیچکاری نمیکردن اما یه پسر باعرضه بار میاوردن که حداقل بعد ده سال میتونسن یه ماشین و بعد ۲۰ سال یه خونه بخره اما هیچ بعد صدسال هم نمیتونه

همسر من نیس ولی ازدواج اولشه و ۳۰ سالشه. وضع مالی شونم خیلی خوبه

شاید میخوان محکم کاری کنن از همین اول که هیچی به نام پسره نیس

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.