2777
2789
عنوان

دخالت مادرشوهر

143 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من مادر شوهرم رو دوست دارم و خیلی بهش احترام میزارم اما ایشون ب خانواده ی من توهین و بی احترامی میکنن میشه بگین چطوری برخورد کنم ک هم ناراحت نشن هم حرفم رو گفته باشم مثلا دیشب در کمال احترام از خانواده م دفاع کردم خیلی ناراحت شدن اما من خانواده م خصوصا پدرو پادرم خیلی برام عزیزن و دوست ندارم کسی پشت سرشون حرف بزنه خصوصا وقتی ک مسدونم چقدر دل پاکن و تابحال بد خانواده ی شوهرمو نگفتن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی حق نداره ب خانوادت توهین کنه حتما برخورد کن دهنشون رو ببند بیخود میکنن 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

هیچی جوابشو بده اگه واقعا وجدان داشته باشه نباید توهین کنه

🥲اخه از دستم ناراحت شد شروع کرد گریه کردن ک اصلا منظوری نداره باوجود اینکه دلمو شکست من مهمون بودم خونه شون 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

چی گفت مادرشوهرت؟

گفت خانوادت پول پاتختی رو تماما ندادن بهمون بعد ۵ ماه ازدواج منم گفتم بخدا قسم پدر من دنبال پول کسی نیست و همون موقع تمام پولو داده بهتون خیلیدلم گرفت و گریه کردم اخه من اینجا غریبم و هیچ کسو ندارم حتا ی دوست ک باهاش دردودل کنم خیلی دلم واسه مامان و بابام تنگ شده خیلی😭

به جهنم.

به قبرستون ناراحت میشن.

یه جوری جواب بده که دیگه ازاین غلطا نکنن.

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

به جهنم.به قبرستون ناراحت میشن.یه جوری جواب بده که دیگه ازاین غلطا نکنن.

اخه اون خانم مادر شوهر منه و من نمیخوام دلخوری پیش بیاد بخاطر کار شوهرم ۳ شب مادرشوهرم پیش من میخوابه و من بغیر از اونا کس دیگه ای رو ندارم

گفت خانوادت پول پاتختی رو تماما ندادن بهمون بعد ۵ ماه ازدواج منم گفتم بخدا قسم پدر من دنبال پول کسی ...

آخی عزیزم

خونتون یه شهر دیگست؟

به فکر این نباش که مادرشوهرت ناراحت نشه!

همون طور که اون بی ملاحظه ‌ست و همه چیو میگه توام بگو فکر نکنه که چیزی واسه گفتن نداری

اخه اون خانم مادر شوهر منه و من نمیخوام دلخوری پیش بیاد بخاطر کار شوهرم ۳ شب مادرشوهرم پیش من میخواب ...

اصلا چرا یاید راجب خانوادت حرف بزنن 😑 کم کم ایمجوری شروع میکنن و اخرش ناجور میشه اصلا اجازه نده...

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

آخی عزیزمخونتون یه شهر دیگست؟به فکر این نباش که مادرشوهرت ناراحت نشه!همون طور که اون بی ملاحظه ‌ست و ...

بله من پدر و مادرم تویه ی شهر دیگه هستن منم ی شهر دیگه ۳ ساعت از هم دوریم 

ازاین ببعد همین کارو میکنم چون تا بحال بخودم اجازه ی بی احترامی ندادم حتا اگه بدترین حرف رو ب خودم زده باشه ولی قبلا هم بهشون گفته بودم خناوده ام خط قرمزمن

2810