2777
2789
عنوان

خانمای خوش سلیقه بدویید بیایید به اضافه عکس 🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 22 پست
اتفاقا این کلاه کاملا کلاسیک هست با استایل شما هم میاد اما برای سن شما یکم بیشتر اسپرت بگردی بهتره

آخه مثلا هم سن و سالام بیشتر لش و اینا میپوشن ولی من اصلا از کارگو و لش و ... خوشم نمیاد 

از مانتو هم خوشم نمیاد دیگه همون کت و اینا میپوشم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه مثلا هم سن و سالام بیشتر لش و اینا میپوشن ولی من اصلا از کارگو و لش و ... خوشم نمیاد از مانتو هم ...

قشنگه استایلت 

برادرزاده شوهرم هم سن شماست همینجوری استایل میکنه قشنگ میشه خوبه 

آخر تابستون بود  هم یک دختر رو دیدم هم سن شما یک کراپ کت کوتاه پوشیده بود با دامن تور پلیسه تا زیر زانو با نیم بوت بود موهاش باز تا کمرش خیلی ناز بود 

منظورم از تیپ اسپرت شلوار کارگو نبود 

مثلا الانکه هوا سرده یک دورس کوتاه صورتی طرحدار با شلوار بگ که روش ستاره دوخته شده یا طرحداره یا زاپ داره با کتونی 

این استایلها هم رو بورسن

آخه مثلا هم سن و سالام بیشتر لش و اینا میپوشن ولی من اصلا از کارگو و لش و ... خوشم نمیاد از مانتو هم ...

من خودم ۴۲ سالمه چند ساله مانتو نمیپوشم 

چه برسه به دخترهایی مثل شما 

من از سال گذشته فقط کراپ کت پنجاه سانتی میپوشم اصلا دیگه تو کمدم مانتو هم نیست همه رو ریختم دور 

عشق فقط دوران شما 

ما که همش مانتو بود دورانمون 

خب پس دامن بهت میاد دیگه قشنگ میشه بپوش

آره اونم قشنگ میشه ولی چون تا حالا نپوشیدم اصلا عادت ندارم و روم نمیشه😅

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
قشنگه استایلت برادرزاده شوهرم هم سن شماست همینجوری استایل میکنه قشنگ میشه خوبه آخر تابستون بود هم ی ...

آره اینجوری هم قشنگه

من خودم ۴۲ سالمه چند ساله مانتو نمیپوشم چه برسه به دخترهایی مثل شما من از سال گذشته فقط کراپ کت پنجا ...

چقدر خوب که به استایلتون اهمیت میدید🤩