2777
2789
عنوان

شوهرم برام ایفون 16پرومکس خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 70 پست
مبارک باشه و منی که شوهرم داره خودشو میکشه بیا گوشیتو عوض کنم ولی میگم نمیخوام گوشیم سالمه،البته ما ...

این منم 😔😂

ایفون میدم سامسونگ میگیرم 🤣

اسی مبارکت باشهه بهترین لحظاتتو باهاش ثبت کنی 🤍

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

مبارک باشه و منی که شوهرم داره خودشو میکشه بیا گوشیتو عوض کنم ولی میگم نمیخوام گوشیم سالمه،البته ما ...

این منم 😔😂

ایفون میدم سامسونگ میگیرم 🤣

اسی مبارکت باشهه بهترین لحظاتتو باهاش ثبت کنی 🤍

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله ایشالله یک هفتس همش خوش بیاری دارم میارم از چشم بد دور بخدا یک هفتس همش از خبرهای خوب میترسم ...

مبارکت باشه ❤️❤️❤️

فقط خواهشا افکار منفی رو از خودت دور کن چون قانون جذب باعث میش برات پیش بیاد

مبارکت باشه عشقممم❤️❤️

ولی اینجا چیزای قشنگو نگو😘😘

بعضیا میگن دغدغه و ازین حرفا چون توی زندگی خودشون مشکلات دارن

و اینجا چیزی بگی بعدش ی سری اتفاقا برات میفته

ب نظرم چیزی نگو

هر چقد پنهون تر باشی زندگیت ارامش بیشتری داره❤️

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
مبارکت باشه عشقممم❤️❤️ولی اینجا چیزای قشنگو نگو😘😘بعضیا میگن دغدغه و ازین حرفا چون توی زندگی خودشون ...

چرا نینی سایت باید همش غموغصه باشه اینقدر انرژی منفی ندید ب کسیک از حال خوبش میگ ❤️

چرا نینی سایت باید همش غموغصه باشه اینقدر انرژی منفی ندید ب کسیک از حال خوبش میگ ❤️

نمیگم غمو غصه 

ولی میبینید اخه الان چندتا کامنت رو

یا میگن دغدغه یا حرفای بدی میزنن

من خیلی تاپیک حال خوب میزدم ولی دریغ از یک کامنت خوب 

باعث شد زندگیم جهنم شه

نمیگم غمو غصه ولی میبینید اخه الان چندتا کامنت رویا میگن دغدغه یا حرفای بدی میزننمن خیلی تاپیک حال خ ...

بنظرم این انرژی خودمونه ک بهمون ضربه میزنه اصلا بهش فکر نکن تا برات پیش نیاد باور کن من خودم تجربه کردم ب هرچیزی ک فکرشو کردم برام پیش اومده 

بنظرم این انرژی خودمونه ک بهمون ضربه میزنه اصلا بهش فکر نکن تا برات پیش نیاد باور کن من خودم تجربه ک ...

چی بگم

2810