2777
2789

یروزی جمع کنید برید؟؟؟؟برید مثلا یه روستایی یا یه شهر دیگه ؟؟؟؟؟؟

میشه رفت بنظرتون!؟

میشه یجوری جمع کرد رفت از پیش خانواده؟

بنظرتون بعدا چه بلایی سر خانواده میاد؟؟؟؟

میدونم فانتزیه اما نمیشه بنظرتون یه نقشه چید که خانواده فک کنن مردی مثلا تصادف کردی از جاده رفتی ته دره یا تو دریا غرق شدی اما درواقع رفته باشی تا خانواده هم فک کنن مردی هم دیگه دنبالت نیان!؟؟؟من واقعا احساس میکنم تو یه مکان و زمان اشتباه با یه مشت آدم فوق اشتباه زندگی میکنم🥲🥲🥲🥲🥲دلم میخواد پول جمع کنم و ۲۸ ،۲۹سالگی برم،الان ۲۲ام

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پول جمع کن برو 

بهترین کار و میکنی 

هر طور شادی و راحتی زندگی کن 

قبلش هم بگو چون ازتون متنفرم دارم میرم 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

2805
فک میکنن با یە پسری چیزی فرار کردی😂😂فکر نمیکنن مردی دور از جون

وااایی کاش یه جوری فک کنن غرق شدم مردم 

دلم نمیخواد اینا دیگ پیشم باشن 

دلم میخواد یجا دیگ زندگی کنم 

کلا از اول انگار میخوام زندگی کنم🥲🥲🥲🥲🥲

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
پول جمع کن برو بهترین کار و میکنی هر طور شادی و راحتی زندگی کن قبلش هم بگو چون ازتون متنفرم دارم میر ...

یروزی بی خبر میرم

وااایی کاش یه جوری فک کنن غرق شدم مردم دلم نمیخواد اینا دیگ پیشم باشن دلم میخواد یجا دیگ زندگی کنم ک ...

تصمیم قشنگیە

ولی چرا بیخبر بری؟؟

بگو دیگە تحمل این زندگیو ندارم،واسە کار میرم یە شهر دیگع

تااونموقع تحصیلاتتو تموم کن،یە هنر هم یاد بگیر،کە حداقل از یکیشون شغل داشتە باشی

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
تصمیم قشنگیەولی چرا بیخبر بری؟؟بگو دیگە تحمل این زندگیو ندارم،واسە کار میرم یە شهر دیگعتااونموقع تحص ...

نمیزارن که:)))))))))فک کردی میزارن؟

بابام همین الانشم نمیزاره تا یه بغالی تنها برم:))))))برای اینا میخوام برم

یروزی بی خبر میرم

بی خبر چرا گل؟ 

بهشون بگو دقیقا علت و 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

نمیزارن که:)))))))))فک کردی میزارن؟بابام همین الانشم نمیزاره تا یه بغالی تنها برم:))))))برای اینا می ...

تا اونموقع دعوا کن

الکی الکی نە ها

یا دعوایی کە بە کتک کاری برسە

ولی برای احقاق حقوقت تلاش کن

کە فکرنکنن بی عرضەای و حقوق خودتو بە عنوان یە آدم نمیدونی

بذار بدونن چشمت بازە و عقل داری

اونا هم یواش یواش تغییر میکنن،اونموقع بگو از زندگی کردن باهاتون خستەم و میرم

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
تا اونموقع دعوا کنالکی الکی نە هایا دعوایی کە بە کتک کاری برسەولی برای احقاق حقوقت تلاش کنکە فکرنکنن ...

فایده نداره

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بی خبر چرا گل؟ بهشون بگو دقیقا علت و

میخوام یجور برم فک کنن مردم🥲مثلا تو شمال خونه داریم زیاد میریم 

یروز میرم دریا و دیگه نمیام 

به چند نفرم پول میدم بگن غرق شدم:))))))))))برم که برم

پول جمع کن برو بهترین کار و میکنی هر طور شادی و راحتی زندگی کن قبلش هم بگو چون ازتون متنفرم دارم میر ...

بقول شایع:نمیدونی چقد دلم میخواد 

یروز بدون اینکه به کسی بگم برم......

فایده نداره

واسە من داشتە

ولی خودم نمیخوام برم

از حوصلە تاپیک خارجە توضیح دادنش

2809