2777
2789
عنوان

گریه دارم میکنم بخاطر شوهرم

199 بازدید | 12 پست

عقدیم شوهرم ماشینش پرایده و باهاش جاده و اینا نمیتونیم بریم خونوادش میگن خطرناکه

حتی تا شهر ما ک یساعت راهه نمیذارن با ماشینش بیاد میگن خطردازه  با سواری میاد

۲ساله قول داده ماشینو عوض کنه هییچ کاری نکرده همش میگه اگه ثبت نام کنن مینویسم و نوشت ولی احتمال برنده شدن ۳درصد بود ۳بار نوشتیم در نیونده😐😐

حالا میگه دفعه بعد مینویسم هی میگه غصه نخور یکاری میکنم ثبت نام میکنم تا اسمم در بیاد حالا باز بخشنامه اومده ۲۰۰ گرونتر شده ثبت نام از پارسال 

هی میگه تو نگران نباش یکاری میکنم دیوونه شدم از بیخیالیش

پول هم واپ ازدواجمون هس نزدیک ۷۰۰ تومن مال خودمم گفتم بهت میدم گفتم ۲۰۶ هم باشه راضیم

ولی میگه اره ازاد بخرم بصرفه نیست و باید حتمااا ثبت نامی باشه 

خیلی بیخیاله هی میگه درست میشه همه چیز دوساله همینو میگه کاری نکرده چیزیم ب خونوادش بگی میگن تو زندگی کن نیستی و پر توقعی

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا ما با پراید سفر 10 ساعته رفته بودیم

این چه بهونه ایه😐 زن گرفته بعد هنوز منتظره

ببینه خانوادش چی میگن. بچه ننس مگه

بگو با همون ماشینش بیاد. این حرفا یعنی چی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

حالا‌مثلا به جای پراید چی میخواد بگیر ه خطر ناگ نباشه ماشینهای ایران سر و ته یه کرباسن خیلی تفاوت ندارن ،یه ساعت راه که این حرفا رو نداره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خانواده شوهرش از قوم بنی اسراییلن😂خدایی این بهونه خوبی نیست

بدتر اینکه شوهرشم این بهونه بنی اسرائیلی رو میپذیره😐😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
بدتر اینکه شوهرشم این بهونه بنی اسرائیلی رو میپذیره😐😂

دقیقااا😂

اصن اقا پراید خطریه چرا ماشین خودتونو نمیدید بیاد زنشو ببینه؟ 

من فک کنم شوهر اسی دوسش نداره وگرنه کسی بخاد کاری بکنه صد تا عمه و ابجی هم جلودارش نیستن🥴