2777
2789
عنوان

از حق دفاع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 16642 بازدید | 1664 پست
﷽🌼دعای حضرت زهرا سلام الله برای همه ی ما 💚:اِلهی وَ سَیِّدی اَسْئَلُکَ بِالذَّیِنَ اصْطَفَیْتَهُمْ ...

انشاالله همه حاجت روابشن به حق اقای مهربان صاحب عصر 

صاحب زمان 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

اللهم صل علی فاطمة وابیها وبعلها وبنیها والسر المستودع فیها

به یاد خانم عزیزی که این روزها در بستر بیماری هم برای شیعیانشون دعا می کردند.

به امید حل مشکلات اعضای این سایت وشفای بیماران وهدایت همه گنهکاران.

به امید خوشبختی دخترا وپسرای جوون وسلامتی همه مادران 

سلامتی همه بچه ها ودل خوش برای همه

هزار صلوات هدیه به بانوی دوعالم

برای سلامتی همه بچه ها ونوه ها مخصوصا نوه خودم صلوات
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.اللهم صل علی فاطمة وابیها وبعلها وبنیها والسر المستودع فیهابه ...

سلام عزیزم الهی آمین🤲🏻🤲🏻قبول باشه ان شاءالله 

الهی حاجت دل خودت هم به بهترین شکل برآورده بشه

به نیت حاجت دلتون هدیه به آقاجانمون 🖤 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک🤲🏻

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

﷽🌼دعای حضرت زهرا سلام الله برای همه ی ما 💚:اِلهی وَ سَیِّدی اَسْئَلُکَ بِالذَّیِنَ اصْطَفَیْتَهُمْ ...

💔❤️‍🔥💌

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

سلام عزیزم الهی حاجت رواشی به حق آقای مهربونمون 🤲🏻🤲🏻

به نیت حاجت دلتون هدیه به آقاجانمون 🖤 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک🤲🏻

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

2810