2777
2789
عنوان

از حق دفاع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 16686 بازدید | 1666 پست

بی اذن زهرا و علی، در هم نمی زد

این خانه را جبریل با پر هم نمی زد

محض تبرک پشت در می رفت ، حتی

پر سمت در می بُرد ، آخر هم نمی زد

این خانه حرمت داشت ، در این کوچه حتی

در را به آرامی ، پیمبر هم نمی زد

در با لگد وا شد ولی این ضربه را باد

حتی به پهلوی صنوبر هم نمیزد

این در فقط با دست زهرا باز می شد

ایکاش در ، این اصل را بر هم نمی زد

#محسن_ناصحی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

#حضرت_فاطمه_زهرا_سلام_الله_علیها‍ 

بدون تو اصلا عزت ندارن

تو نباشی اینا قیمت ندارن

ناراحت نباش سلامت نمیدن

اینا هیچکدوم لیاقت ندارن

میگن از مریدای پیمبرن

ولی از کافرا خیلی بدترن

بشینی تو خونه خیلی بهتره

حالا که بوزینه ها رو منبرن

مهم اینه نگینِ منی علی

همیشه بهترینِ منی علی

بقیه هرچی میگن بزار بگن

امیرالمؤمنینِ منی علی

تو خودت لشکری یار میخوای چیکار

یه سپاه بی شمار میخوای چیکار

حتی شمشیرم نیازت نمیشه

منو داری ذوالفقار میخوای چیکار

وسعت دلت رو دریا میدونه

شدت آهتو صحرا میدونه

بیشتر از من تورو آتیشت زدن

قیمت صبرتو زهرا میدونه

دیگه دنیا واسه من تموم شده

انگاری خوشی برام حروم شده

یه نفس کشیدن بدون درد

همینم این روزا آرزوم شده

دلیل چشم ترت شدم ببخش

خیلی کم همسفرت شدم ببخش

ساختن تابوت من آسون نبود

باعث دردسرت شدم ببخش

کاش دلت رو کسی خالی نکنه

قد و بالاتو هلالی نکنه

قَسَمِت میدم که بعد رفتنم

کسی از حسن سؤالی نکنه

#علی_ذوالقدر

💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠

◼ یا صاحب الزمان! ◼

بی شک غم مادر برایت فرق دارد

فاطمیه شکل عزایت فرق دارد

درد گلو داری ز سوز ناله هایت

آه می کِشی،لَحن صدایت فرق دارد!

رَخت سیه داری به تَن از داغ مادر

فاطمیه رنگ عَبایت فرق دارد

ای مَرد تنهای زمین جانم فدایت

این یک دهه درد و بلایت فرق دارد

این روزها را در بقیع هستی عزادار

حال و هوای کربلایت فرق دارد

مادر حَرم می خواهد و آقا یقیناً

این روزها ذکر دعایت فرق دارد!

جای حَسن میگی به زهرا پاشو از جا

مادر مَنم مهدی!،عصایت فرق دارد!!

#هادی_همتی (دلسوخته)

💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠

نمیدونم بگم وار خوبت چی بوده یا ن ولی مطمعنم ک خدا رو شاد کردی لبای امام زمانمم خندید بخدا

😭😭😭الهی آمین 

ممنون عزیزدلم 😭

ان شاءالله همه مون بتونیم در کنار هم، قلب امام زمانمون عج الله رو شاد کنیم و قدم های بزرگی برای ظهور آقای غریبمون برداریم 

ما همگی یک گروه هستیم بنده فقط استارتر تاپیک بودم و عزیزان دیگه خیلی زحمت کشیدن 💚اجر همگی با آقاجانمون 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

@محب_المهدی    

ممنون عزیزمهربونم 

منم به نیت شما ۱۴ تا صلوات خانم حضرت زهرا سلام الله علیها میفرستم هدیه به آقاجانمون 

ان شاءالله همگی ثابت قدم باشیم💚

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

مادرهر کاری کند،اهالی خانه یاد می‌گیرندمثلاً اگر شهید شود ..صلی الله علیکِ یا فاطمة الزهرا (سلام الل ...

😭😭🖤

💚یا فاطر به حق فاطمه (سلام الله علیها ) عجل الولیک الفرج🤲🏻🖤

چادرت را بتکانروزی ما را برسانای که روزی دو عالمهمه از چادر توست#فاطمیه

یا فاطر به حق فاطمه (سلام الله علیها ) عجل الولیک الفرج🤲🏻🖤اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک🤲🏻

به نیت حاجت دلت دوست قشنگم😚

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
2810