2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

260 بازدید | 28 پست

سلام خانما خوبید من خواهرشوهرام دوتاش خیلی عوضین هرچی میشه تیکه میندازن ..الان من باردارم جنسیت بچه معلوم شده و پسره ..من ازمایش سلفری دادم بخدا فقط نگران این بودم سالم باشه ..حالا خودشم یه پسر داره و حاملس ..زنگ زده بود میگفت هرکی دختر نداره اجاقش کوره دختر داشتن لیاقت میخواد ..منم چیزی نگفتم ولی بهم برخورد خب هرچی باشه بچمه منم براش ذوق دارم اون نباید اونجور میگفت ..البته پدرشوهرم و شوهرم پشتمن اما مادرشوهرم با دختراش همش تیکه میندازن یا مادرشوهرمو پر میکنن نزاره پدرشوهرم برامون کاری انجام بده و بی محلی میکنن.بنظرتون من میتونم با این‌خانواده ادامه بدم؟

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اروم اروم ازشون دور شو.فاصله بگیر..اره چرا نتونی ادامه بدی..حسادت دارن بهت..مهم همسرته ک پشتته.بچه ه ...

خواهرشوهر کوچیکم دوتا دختر داره ولی خیلی بهش احترام میزارن فکر کنم اینجور میگن بع من که اون ناراحت نشه ولی اخه چرا خداهم به اون موهبت مادرشدن داده دخترهم بنده خداسن و اون باز هم میتونه بچه بیاره ..میترسم بچم دنیا بیاد زیاد محلش ندن بخاطر اون و همش بگن دختر خوبه

بگو هر کی بچه اولش پسر نباشه انگار که بی پشتوانه اس 

منو پسرم شما همه

من به این چیزا معتقد نیستما ولی یکم از این حرفا بزن بلکه خفه شن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
از چه نظر ادامه بدی؟؟

زندگیم به طلاق ختم نشه از دستشون الان دورم راحتم ولی پدرشوهرم میگفت میخواد بیام شهر شما یه دو طبقه بگیرم باهم باشیم شوهرمم انقدر دوسشون داره ادم جرئت نمیکنه بگه من باهاشون تو یه ساختمون زندگی نمیکنم میگه در بیا برو نمیخوای من خیلیم حساسم یه حرفی بهم میزنن شایدم منظورشون من نباشم ولی به خودم میگیرم و خودخوری میکنم

خواهرشوهر کوچیکم دوتا دختر داره ولی خیلی بهش احترام میزارن فکر کنم اینجور میگن بع من که اون ناراحت ن ...

خب فدای سرت.چ اهمیتی داره..خداپسرتو براتون نگه داره...این خانواده مریضن تحویلشون نگیر

عزیزم ادامه بدم چیه داری بچه دار میشی ها توی دوران خواستگاری و آشنایی نیست که اگر همسرت آدم خوبیه اونا رو ولش کن بی محلی بدترین دردیه که میتونی بهشون بدی به کف کفشت هم حسابشون نکن همین

اگه بااینا قطع رابطه کنی آره..جواب همه رو که نمیخواد بدی بعدشم جنسیت بچه که دست آدم نیست.. انشاءالله بعدیت دختر میشه..قطع رابطه کن زندگیتو حفظ کن،جلو چشمشون پسر دسته گل بزرگ کن بفهمن بچه باید درست تربیت بشه به دختر پسر بودنم هیچ ربطی نداره

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
بگو هر کی بچه اولش پسر نباشه انگار که بی پشتوانه اس منو پسرم شما همهمن به این چیزا معتقد نیستما ولی ...

اخه میترسم بگم کسی حسرت بخوره 

دوست ندارم دل کسیو بشکونم که خدای نکرده فردا خداهم اون چیزو ازم بگیره من خیلی به این اعتقاد دارم

باور کن اگه دختر بود بچت تیکه می‌نداختن که چرا پسر نیست...کلا اگه ذاتشون این باشه همیشه یه حرفی دارن که ازارت بدن

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
باور کن اگه دختر بود بچت تیکه می‌نداختن که چرا پسر نیست...کلا اگه ذاتشون این باشه همیشه یه حرفی دارن ...

انشالله هرکی هرکیو ازار میده خدا بزاره تو کاسه اش

2809