2777
2789

خوابین با ناراحتی باعث می‌شه خاطرات بد توی ذهن تثبیت بشه و باعث می‌شه وقتی بیدار میشین انرژی نداشته باشین و .....

تا حالا این حسو تجربه کردین؟.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من کلا مغزم انگار دیگه قدرت هیچ کاری نداره و یه جورایی به بیهوشی میرسم! بعدشم حس بدتر یا بهتری ندارم ولی از اینکه کمی زمان گذشته و بیدار نبودم که خودخوری کنم خوشحالم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من کلا مغزم انگار دیگه قدرت هیچ کاری نداره و یه جورایی به بیهوشی میرسم! بعدشم حس بدتر یا بهتری ندارم ...

مثل من

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
2809