2777
2789
عنوان

با وجود پریودی میشه حامله بود

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 27 پست

بچه ها، برای آزمایش بیبی چک، ادرار اول صبح لازم هست یا فرق نداره؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم چه خوب آخه آدم تا متوجه میشه استرس میگیره نکنه بچه یچیزیش بشه

بله درست می‌فرماید

من عزیزم نگران نبودم چون نمیدونستم و نفهمیدم باردارم و فقط دو ماه اولم پریود شدم 

بخاطر مشکلات تو بارداریه یعنی؟

نه 

من بارداری سختی نداشتم، سرکلاژ یا استراحتم نبودم، تا ماه ۶ هم میرفتم سره کار که بعدش تو بیمارستان خیلی کرونا گرفتن من مرخصی گرفتم 

چه علائمی داشتین

قبل ۱۱ هفته هیچ عزیزم فقط دوبار پریود

من بیمارستان کار می‌کردم بخش اداری، پله هم زیاد میومدم و میرفتم سوار آسانسور نمی‌شدم وسه ترسم از کرونا 

ولی بعد از ۱۱ هفتگی معذرت میخوام تهوع خیلی شید داشتم، جوریه رفتم گوارش فکر کردم سرطان یا صفرا گرفتم