خانما متوجه شدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه دوتا بچه دارم خودم درآمد ندارم خانوادمم وضع مالی خیلی بدی دارن موندم چیکار کنم فعلا به روی خودم نیاوردم تو سرم پر ازفکروخیاله تمرکز ندارم خواهش میکنم نمک به زخمم نپاشید بگید چیکار کنم بهتره خواهشاً حرفی بزنید که اگر خودتون بودین واقعا انجام میدادید نه یه حرفی بزنید و ..اینم بگم آدم شجاعی نیستم متاسفانه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یک هفته پیش بود که فهمیدم داره مخ کسی میزنه قول داد تکرار نشه همش دروغ میگه منم بخاطرموقیتم مجبورم ب ...
عزیزم خودت رو بساز
یادمه پارسال این موقع ها کاسبی خراب بود و بعضی وقتا میرفتم اسنپ یه روز یه دختره به مقصد بالای پارک ساعی سوار ماشین شد و انقدر ترافیک بود بجا بهشتی انداختم آژانتین و از کوچه پس کوچه میانبر زدم دختره گوشی و گذاشت دم گوشش گفت مامان به داداشی بگو من اسپره فلفل و چاقوش رو برداشتما😁🤣پشت اکثر عکسها از میز غذا، یک نفری روبرو نشسته که مث سگ گشنه است و منتظره😂این سرما خوردگیا که دماغت کیپ میشه، نه می تونی بکشی بالا نه می تونی بکشی پایین، بعد دستم می کنی تو دماغ تا پیشونی می بری توش هیچی گیر نمیاد. اینا سرماخوردگی نیست اینا سرطانه🤣🤣🤣آدم باید به بچهش علاوه بر "نه" گفتنجنبه "نه" شنیدن هم یاد بدهمثلاً من بلد اگه یاد بگیری چیزیرو که قطعی نشده به کسی نگی، پنجاه درصدِ مشکلاتت حل میشه،اگه موفقیتت هم جار نزنی و واسه هیچی از قبل ذوق نکنی، بقیه مشکلاتت.🫡
من جات باشم تا جایی که بتونم شروع میکنم پس انداز کردن اگه سر کار هم میتونستی بری که عالی میشد
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹