2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و من شوک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2317 بازدید | 159 پست

ببین اینا که میگم الکی نیستا بخدا تجربه کردم منم اینقدر مظلوم بودم توسری خور بودم یهو بعد بلاهایی که سرم اومد به این نتیجه رسیدم باید یوقتایی ادم بره تو شکم بعضیا باید وحشی باشه زدم به اون راه صداشو میبد بالا من میبردم بالاتر زورم نمیرسید وسیله میشکوندم یجوری قاطی میکردم مجبورمیشد معذرت خواهی کنه الان دیگه جرات نمیکنه بحث کنه فقط میگه حق باتوئه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدم من ارزشی تا صبح خوابم نمیگیره فقطفکرو خیال دیوونم میکنهازخدامه شاملو بدمش زود بخوابه فقطبرمسروق ...

یه ارامبخش بخور بخواب چرابیدارمیمونی عذاب میکشی تو خودتم دوست داری انگار حرص بخوری

2805
هروی کمتربدونی کمترحرص میخوری ازمن بتو نصیحت ببخشدا گوهو کمتر هم بزن کمتر بوش درمیاد ولش کن دنبال چی ...

نمیخواهم خوشحال باشم خودش تا حالا حرف راست بهم نزدهفقطبا چک کردن میتونم بفهمم تو زندگی نکبتم چخبره

بنظرت زنگدختره بزنم 24 سالشه بنظرتون دختره پایه اس باهاش

من بودم هیچوقت خودمو کوچیک نمیکردم زنگ بزنم اصلا تو زنگم بزنی تهش دختره میگه من نمیدونستم زن داره شوهرشمانباید میومدبامن یا پررو باشه میگه حتما تو مشکل داری که اومده بامن

این زندگی که مرد با گردن کلفتی بره همه غلطی بکنه و زن چون دستش از چاره کوتاهه هیچی نگه و بسوزه زندگی ...

خانم عززی در اینکه مهریه حق هر خانمی هست حرفی نیست ولی شرایط رو باید در نظر گرفت ایشون نه درآمدی دارند نه خانواده حمایت گری و نه حتی اجازه کار در بیرون از منزل و نه با معذرت از استارتر اعتبار و ارزشی پی همسر به قول شما گردن کلفت.

پیگیری مهریه از سمت ایشون مصداق از چاله به چاه افتادن هست خیلی چیزها در حد تئوری خیلی قشنگ و به جا هست ولی در عمل کاربردی نیست

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.
شاید قبول کنه جوابشو نده بلاکش کنه ..

هرجورخودت صلاح میدونی ولی درکل تو باید روی خودت کارکنی چون شوهرت لغزیده واین کارو کردهشاید بازم اینکارو بکنه پس این ادم نشد ینفردیگه توباید قوی باشی بتونی ازپسش بربیای

2809