2777
2789
عنوان

مادر اکسم بهم‌گفت تو فقط معشوقه پسرم بودی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 34 پست

گفته خانم نیستی😑

عاره از سر عشق زیاد گفته

چطور اجازه میدین هر احمقی هر چی لایق خانوادشه به شما بگه؟ 

چرا با هر کسی معاشرت میکنین😒

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش، زن د ...

با دوستش رفتی گشتی دوست پسر معمولی غیر اونم داشتی میخاستی بهت بگه زن و مادر خوبی میشی بروبابا 

ب نظرم زیادم بهت توهین نکرده

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش، زن د ...

ببخشید خیلی معذرت میخوام که اینو میگم طبق این تعریفات اون ادم حسابی بود ولی شما نه! حق داشته بگه همسر و مادر خوبی نمیشی. درواقع اصلا با این کارا نمیشه یه ذره روت حساب کرد واسه اینده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
2805
گفته خانم نیستی😑عاره از سر عشق زیاد گفتهچطور اجازه میدین هر احمقی هر چی لایق خانوادشه به شما بگه؟ چ ...

با دوتا دیگه غیر اون میگشته خب چی بهش میگفته

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
منظورش چیه ب نظرت!؟؟

کامنت بعدیتو خوندم نظرمو گفتم

اینکه چون تو فکرته رل نزده نه، احتمالا انقدر نسبت به دخترا بدبینش کردی که دیگه نمیتونه به کسی اعتماد کنه‌ 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
خب میگه عاشقمه که دوستم نداره؟؟؟

حرفمو پس گرفتم پست بعدیمو بخون 

با دوتا دیگه غیر اون میگشته خب چی بهش میگفته

حالا خودش چیه؟ 

یوزارسیف؟ 

آب میگرده گودال و پیدا میکنه 

بازم مقصر دخترا هستن که این... رو پر رو کردن و وقیح

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

چقد راحت خیانتتو توجیه میکنی با دوست معمولی میری کافه

با دوسته دوست پسرت قرار میذاری حال و هوات عوض شه

دوست پسرت راس میگه تو زن زندگیش نمیشی 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حالا خودش چیه؟ یوزارسیف؟ آب میگرده گودال و پیدا میکنه بازم مقصر دخترا هستن که این... رو پر رو کردن و ...

ن اونم یکی مثل این .کلا کار زشتیه همزمان با چند نفر گشتن .اونم اگه روشش همینه حرفم ب اون پسر هم همینه خرابببب

2810