2777
2789
عنوان

باردارم 20هفته میخوام برم جنوب مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از راهنماییت عزیژم

فدات گلم.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
2805

شما رو نمیدونم اما من نیم ساعت که میشینم حتی رو مبل بچه به زیر شکمم فشار میاره و حس گرفتگی دارم میخوام پاشم خیلی سختمه چند قدم اول دولا دولا میرم تو ماشینم بیشتر از ده دقیقه نمیشینم چون خیلی اذیت میشم 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه ما چون چندتا خانواده ایم شهر به شهر میریم با استراحت زیاد

نرو بنظرم هر قدر هم استراحت کنی بازم مجبوری دو سه ساعت یکسره تو ماشین بمونی کلی خطر هست دست انداز ترمز ناگهانی سرما گرما اسهال یبوست مسمومیت یهو خدایی نکرده کیسه آب چیزی بشه دکتر در دسترس نباشه و هزار تا مشکل دیگه که نمیشه چشم پوشی کرد و تو سفر باید در نظر بگیری همشو

تصمیم گیرنده خودتی ولی همه ی اینارو در نظر بگیر ببین ارزش داره بخاطر یه مسافرت این خطرارو به جون بخری ؟ 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
شما رو نمیدونم اما من نیم ساعت که میشینم حتی رو مبل بچه به زیر شکمم فشار میاره و حس گرفتگی دارم میخو ...

عزیزم من شاغلم  هر روز پیاده روی میکنم هم صبح هم عصر  هر روز صبح عصر میرم در مغازه 😁😁

ن عزیزم ما هر سال میریم عاالیه... امسال نمیتونم دل بکنم نرم... دکترم گفته اکی م

اگه خدایی نکرده ب هردلیلی مشکل خوردی خودتو نمیبخشی هیچوقت

من دکترم با اینکه وضعم اوکی بود نمیذاشت

میگفت ۹ماه و دندون روجیگر بذار

حالا خودت میدونی

عزیزم من شاغلم هر روز پیاده روی میکنم هم صبح هم عصر هر روز صبح عصر میرم در مغازه 😁😁

گفتم که شما رو نمیدونم ولی منم ۲۲ هفته هستم خیلی اذیت میشم با اینکه بچه اولم اصلا اینجوری نبودم بلاخره شرایط باهم فرق داره

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خواهش میکنم نرو خواهش میکنم نرو بدن هر کس با بفیه فرق داره دور از جون شما و بچه تون من ۱۹هفته بودم و حالم عالی بود و دو روز بود آنومالی رفته بودم خواستم بریم مسافرت از هر کی پرسیدم گفتن مشکلی نیست دکترمم اجازه داد گفت آروم برید و چند بار پیاده شو زیاد نشین و این حرفا اینجام سرچ کردم همه گفتن مام رفتیم هیچی نشد فقط یه نفر گفت نرو من رفتم و بچه......شد منم گفتم حالا همه میگن برو یه نفر میگه نرو،پس برم.رفتیم  و اومدیم و من دو ردز بعد دل درد گرفتم و لک دیدم و اتفاقی که نباید میوفتاد افتاد.......عزیزم خواهش میکنم نرو این چند ماهم مراعات کن تا نی نی انشالله به دنیا بیاد بعد با اون برید بیشترم خوش میگذره بخدا من بعد ۵ سال هنوزم روح و جسمم اذیته چون بچه بزرگ بود و من داغون شدم از نظر روحی و جسمی.هر کی بدنش یطوره نباید ریسک کنی الان احتیاط کن و حواست باشه تا یه عمر انشالله با جوجه ت خوش بگذرونی نمیدونم تونستم منصرفت کنم یا نه.....اینم بگم من این همه رو یه بار تایپ کردم دستم خورد پاک شد دوباره برات نوشتم ببین این مسئله چقدر مهمه عاقل باش و کار پر ریسک نکن خواهرانه دارم میگم

2810