2777
2789

هم لیزر 

هم لباس 

هم پس انداز و طلا 

هم عمل بینی و فیلر زیر چشم 

هم کمک خرج شوهرم باشم تو قسطا 

وای نمیدونم چطور برنامه بچینم

میشه لبخند بزنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید حقوقت رو مدیریت کنیف

اول هم اولویت خودت باشی

اگه چیزی موند کمک خرج شوهرت شو

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
2805
باید حقوقت رو مدیریت کنیفاول هم اولویت خودت باشیاگه چیزی موند کمک خرج شوهرت شو

اخه بیشتر ب فکر پس اندازم 

نمیدونم چطور برنامه بچینم 

میشه لبخند بزنی؟

منم همین هستم حقوقم زیاد نیست اما چهار ملیون قسط میدم ، لیزر میرم کلی هزینه رفت و امد و تعویضی های ماشینم میشه این وسط دارو و قرص و لوازم آرایش و یه تیکه لباس و کلا چیزی برای پس انداز نمیمونه  

اخه بیشتر ب فکر پس اندازم نمیدونم چطور برنامه بچینم

همین ک حقوقت میرسه پس انداز کنی جای شکر داره

هر چند پس اندازم پولت بی ارزش میشه

ی قسمت از پولتو بذار قرعه خونگی باهاش طلا بخر به عنوان پس انداز

پول لیزر و رسیدگی پوستی ماهیانه ام جدا بذار

لباس و لوازم آرایش و..ک هر ماه لازم نیست بخری هر دو سه ماه یه پول بذار کنار

بقیه اش هم میمونه کمک خرج قسطا

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.