2777
2789
عنوان

فوش دادن

93 بازدید | 11 پست

نمیدونم چمه هر چی میشه فوش میدم اصلا با ادم های ک فوش میدن اینا ارتباط ندارم ک بگم از اونا یاد گرفتم کلن زیادی شوخ طبع ام و زیاد فوش میدمم نگرانم ک یع وقت نخواسته ب بزرگترم فوش بدم 

فحش دادن چه ربطی به شوخ طبعی داره؟

همکار منم اینجوریه و الان مدتهاست باهاش ارتباط ندارم از بس که بددهن و بی ادبه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم جدیدا موقع رانندگی یهو زیر لب فحش میدم. البته من از روی شوخی نمیگم اعصابم خراب میشه. کسی که برای خنده فحش میده شوخ نیست بی ادبه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
2805

ی مدت تیکه کلامم شده بود دیوث البته دوستم ازبس میگفت ورد زبون منم شدع بود ی روز با عموم شوخی میکردم برگشتم گفتم بروووو دیوووث ،وای مردم از خجالت دیگه همون شد الان فحش بد برام گوجه اس 

مشکل اینجاس ک بددهتی و بی ادبی رو با شوخ طبعی اشتباه گرفتی !! اتفاقا آدمای اینجوری جایگاه خوبی تو اجتماع ندارن . به همین چیزا فکر کن و خودتو اصلاح کن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏