2777
2789

میشه لطفا ایه اول ایه الکرسی رو بخونید برای خواسته ای که دارم

ناخواسته یه اشتباهی کردم لطفا دعا کنید اون اتفاقی که ازش ترس دارم نیوفته🥺😭ممنونم ازتون

اگر خوندید لایک کنید منم براتون میخونم 😭❤

🌻بسم الله الرحمن الرحیم

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🌻

لَا إِكْرَ‌اهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُ‌وا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊

خوندم عزیزم..لطفا توهم برای مریضی که تو تاپیک اخرم توضیح دادم بخون و صلوات بفرست حالش خیلی بده..به دعاهاتون خیلی احتیاج داره❤️‍🩹🥺لطفا

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوندم عزیزم 

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊

2805
خوندم عزیزم..لطفا توهم برای مریضی که تو تاپیک اخرم توضیح دادم بخون و صلوات بفرست حالش خیلی بده..به د ...

حتما عزیزم انشالله به این وقت عزیز سلامتی شونو بدست بیارن

لَا إِكْرَ‌اهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ‌ بِالطَّاغُوت ...

لطفا برای مریضی که تو تاپیک اخرم توضیح دادم بخون و صلوات بفرست حالش خیلی بده..به دعاهاتون خیلی احتیاج داره❤️‍🩹🥺لطفا

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
مرسی عزیزم🤍🌱

♥️🫂

لطفا برای مریضی که تو تاپیک اخرم توضیح دادم بخون و صلوات بفرست حالش خیلی بده..به دعاهاتون خیلی احتیا ...

چشم عزیزم ♥️🫂

ممنون اجرتون باخدا❤️‍🩹🥺لطفا از ته دلت دعاش کن

فدات عزیزم 

ایشالا که به هوش بیان شفا پیدا کنن💔🤍

2809