2777
2789
تماااااام و کمال میره تو حساب مشترکمون چیزی به اسم پول من و تو نداریم از اول نداشتیم حتی اون زمان که ...

این حساب مشترک کاملا موافقم اینطوری از همه چیز هم بردارید. اما بعضی مردا حقوق زن را خرج میکنن حقوق خودشون را جای دیگه خرج میکنن

خودت اینطوری راحتی؟ حس بدی نمیگیری؟ بستگی به اخلاق خودت داره بنظرم اگر اینطوری شاد و خوشحالی مشکل ند ...

ما با درآمد خودم و همسرم تونستم دو تا خونه و دو تا ماشین بخریم و به نام هر دو زدیم سه دانگ سه دانگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تمام حقوقم برا خودمه البته بچه ندارم و اگه هم داشتم بازم برا خودم میمونه شوهرمم راضیه میگه خرج خودتو بدی خیلیه 😂

تازه ی وقتایی شیطنت میکنم هرچی لازمم دارم از کارت اون میگیرم پول خودم پس انداز میکنم ولی در آخر همون پس انداز مال دوتامونه

اگه خدا بخواد میشه 
والا تو خارج هم ۵۰ به ۵۰ خرجو میدن نه ۶۰ به ۴۰تقسیم بندی کنیدمثلا به شوهرت بگو خرج لباس خودم و لباس ...

دقیقا خورد و خوراک با اونه از اون جهت میگم من بیشتر خرج می کنم که مثلا من یهو یه کلاس ثبت نام می کنم پسرم رو ۷ میلیون شهریه مهد رو میدم ۹ میلیون ولی اون مرغ و گوشت می خره مثلا ۵ تومن درمیاد

منم ۱۰۰ درصد درآمدم رو میذارم وسط برا زندگیمون و بعد ۱۰ سال کاملا راضیم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
این حساب مشترک کاملا موافقم اینطوری از همه چیز هم بردارید. اما بعضی مردا حقوق زن را خرج میکنن حقوق خ ...

ما صبح روز بعد که عقد کردیم  همسرم حساب حقوقی که واریزیاشون اونجا میومد رو تبدیل به حساب مشترک کردن و هردو ازش کارت داشتیم من هرچی دلم میخواست ازش خرید میکردم از همون خساب پس انداز میکردیم برای خونه و بچه ها خرج میکردیم  قسط میدادبم و…..

الانم که چندساله من شاغلم بازم وضع همونه 

من اگه یه روزی این افکار حتی توسرمون بیاد که‌ ما جیزایی که داریم از هم سواست یا پول من و پول تو وسط بیاد زندگیم از چشمم میفته 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
ما با درآمد خودم و همسرم تونستم دو تا خونه و دو تا ماشین بخریم و به نام هر دو زدیم سه دانگ سه دانگ

عالیه این

اگه خانواده ای هستید که بیشتر در لحظه حال زندگی میکنید و به خورد و خوراک و لباستون اهمیت میدید و پس انداز نمیکنید همین خوبه که هردو حقوقتونو خرج کنید

اما اگه شوهرت پول تورو میگیره ولی برای خودشو پس انداز میکنه این خوب نیس چون فردا پس فردا با اون پول یه چیزی بگیره میزنه به حساب خودش و اصلا اینو در نظر نمیگیره که تو توی این مدت برای خونه خرج کردی

یا هردو پس انداز کنید یا هردو خرج کنید

الان هم البته دوره زمونه جوریه که پس انداز اصلا خوب نیس چون همش تورم میشه اکثرا دیگه مردم فقط وام میگیرن و قسط میدن

اگه قسطارو همشو شوهرت میده همین ۶۰ به ۴۰ خوبه خرج کردنت

اگه ۵۰ به ۵۰ قسط میدید خرج رو هم ۵۰ به ۵۰ کن

ما صبح روز بعد که عقد کردیم همسرم حساب حقوقی که واریزیاشون اونجا میومد رو تبدیل به حساب مشترک کردن ...

من اوایل زندگی حسابمون مشترک بود دیدم به ضرر منه چون من بیشتر از اون پول واریز می کردم ولی به چشمم نبود و فکر می کرد که مال خودشه نهایتا کم کم جدا کردم و الان خودت مدیریت می کنم

من خانه دارم ولی گاهی مثلا تدریس خونگی میکنم یا خیاطی پولی دستم میاد . وقتی بدونم شوهرم حقیقتا به مش ...

الان بیشتر مشکلم بحث روانی قضیه است اینکه اون نقش حمایتی نداره و من خودم همیشه باید مدیریت مالی داشته باشم حتی مسافرت رفتن خودم باید جا اجاره کنم یا بلیط بگیرم و اون مثلا هزینه سفر و خورد و خوراک رو بده

پس اندازمیکنم البته مقدارزیادی نیست ولی هرچی باشه مال خودمه نبایدمقدار درآمدت رو به شوهرت کامل میگفت ...

آخه ما سر این قضیه یه مقداری با هم رقابت داریم و کاملا از درآمد هم خبر میگیریم

2810