2777
2789

سوار شید ویلا تو شمال داشته باشید سفر اروپایی برید لباس مارک بپوشید جواهر اصل بندازید گوشی مدل بالا داشته باشید باید خیلی متوسط تو خونه ۱۰۰ متری فوقشدباشید بت ماشین معمولی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با ناراحتی چیزیم حل میشه جز اینکه همونم زهرمار آدم شه؟ 

اگ شرایطش هست باید بیشتر کار کرد

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

2804

اومدم نظر بدم

ولی انگار معمولی بودن هم سطح بندی داره 😁😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

نه ناراحت نیستم گاهی یه حسرتی میاد و میره  اگه بخوام بشینم و فکر کنم که همین زندگی که دارم کوفتم میشه ،از داشته هات لذت ببر و برای نداشته ها تلاش کن و از خدا کمک بخواه،با ناراحتی چیزی درست نمیشه فقط خودت همیشه خودخوری داری

این دست تهی لبریز دعاست... الحمدالله کما هو اهله
ولی خیلی بده فقط نگاه کنی به بعضی ها

خوب برو دو شیفت سر کار زحمت بکش یا هم برو سر مردم کلاه بزار آه مردم به جون بخر تا بری ماشین پنج یا شش میلیاردی سوار بشی 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
2809