2777
2789
عنوان

من حق دارم تا این حد از برادر شوهرم متنفر باشم🤔بیاین تا تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 53 پست
اره دلیل اصلیش مجردیشونه چه خواهر شوهر چه برادرشوهر مجرد کلا حرف مفت زیاد میزنن توجه نباید کرد هرچند ...

دقیقا نمیدونم تو مغز پوکشون چ میگذره

مثلا همسرم تو جمع دست بندازه دور گردنم همچین این برادرشوهر باد میکنه و شروع میکنه تیکه انداختن

من میوه پوست بگیرم برای همسرم چرت و پرت میگه

از وقتی ازدواج کردیم دیگه با برادرش جایی نمیره مثلا استخر باشگاه و... و دیگه محل شوهرم نمیده

احساس میکنه من برادرشو دزدیدم

خدایا بهم پووووووول بده پول پول پول پول

زمین گرده . ولی در کل هرکس هرکاری کنه کارما شو میبینه

خب زمین گرده همون کارما دیگه

آره واقعا من خیلی میترسم دیگه.... سعی می‌کنم دل نشکنم حرفی نزنم حتی بعد اونهمه غصه ک ب من و شوهرم دادن هنوزم میاد خونم روی باز هستم شوهرم راضی نمیشه وگرنه داداششو پاگشا هم میکردم من اصلا دوست ندارم کینه بگیرم ولی همیشه نه دلم داغ اون روزا هست

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا نمیدونم تو مغز پوکشون چ میگذرهمثلا همسرم تو جمع دست بندازه دور گردنم همچین این برادرشوهر باد م ...

خب طبیعیه واضحا حسودی میکنه

حالا من یه زنداداش داشتم اون حسودی میکرد من بچه بودم رو پای داداشم مینشستم خیلی کوچیک بودم منو بلند میکرد جلو همه رو پای داداشم مینشست😑

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
2805
مببینی...مادرشوهرم چقدر منو سوزوند چقدر گریه کردم چقدر ناحقی کرد... هیچوقت یادم نمیره رفتیم شهرشون خ ...

من فقط از خدا میخوام تمام زجر هایی ک تو زندگی منو دادن یه روزی بکشن .

منو وادار کردن طلاق بگیرم اما  من زندگیمو دوست داشتم  هرحور بود نزاشتم خراب بشه. انشالله  یه روز تمام بدی هایی ک کردن از سرشون در بیاد

احتمالا مادرشوهرت تحریکش کرده

اون که صد درصد

من وقتی میرم خونشون دو نفری میریزن سرم

برادرشوهر پدرشوهر

بعد مثلا مادرشوهرم میخواد خودشو مهربون نشون بده جلو شوهرم، هیچی نمیگه و الکی میگه وووای نه اینطوری نگیییییید

کارو میسپره به دست اون دوتا

دقیقا نمیدونم تو مغز پوکشون چ میگذرهمثلا همسرم تو جمع دست بندازه دور گردنم همچین این برادرشوهر باد م ...

اره برادر شوهر منم همینه خیلی حسودی میکنه 

یبار منو نامزدم داشتیم تو گوشی فیلم نگاه میکردیم باهم میخندیدیم.. اون  حسودیش گرفت رفت چسبید به مادر شوهرم شروع کرد با مادر شوهرم  با گوشی ور رفتن... 

اه حالم ازش بهم میخوره 😒

اره برادر شوهر منم همینه خیلی حسودی میکنه یبار منو نامزدم داشتیم تو گوشی فیلم نگاه میکردیم باهم میخن ...

حالا خونه مادرشوهرم خیلی جالبه

مثلا همسرم بهم میگه بیا ببین اینجا ججوش درومده میشه بترکونی😂 ازونور مادرشوهرم زووووود برادرشوهرمو صدا میزنه ووووای پاهام درد میکنه بیا ماساژ بده بیا روغن بزن

حالا خونه مادرشوهرم خیلی جالبهمثلا همسرم بهم میگه بیا ببین اینجا ججوش درومده میشه بترکونی😂 ازونور م ...

اینا دیگه خیلی آدمای سمی ای هستن😅

چند بار مادر شوهرم جلو مامانم  بهم گفت بیا پاهامو ماساژ بده درد میکنه..

مامانم نمیزاشت میگفت مگه کلفت اون زن هستی پاهاش بمالی 

منم دقیقا برادرشوهرم خیلی اذیتم کرد

فک کن روز خواستگاری همه گفتن مهریه عروس بزرگه چنده؟ دوتا جاری مثل هم باشه 

مهریه زنشو دروغ گفت و از همون اول خیلی تو زندگی ما خودشو و پدرمادرش اذیتم کردن

و خداروشکر الان دارن کارمای کاراشونو میبینن 

خواهر شوهرم چند ماهه عقد کرده به مشکل خورده 

اینقد این داداشش رو خواهرا، حساس حالا حرص بخوره 

به خدا بسپار مطمعن باش جواب کارهاشو میبینه

2810