دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هیچیش نمیشه بچه باورکن خودت و اذیت میکنییی من اونموقع ها سراولیم شوهرم بدون من بردش خونه مادرش دوماهه بود من تاپیک زدم همه گفتن واااای نزار بره بچه بدون مادرنبایدجایی بره چراگذاشتی ببره بچه رو کم کم ارت میگیرن ... ییارم مادرشوهرم اب نجوشیده بش داده بود من عاشورا راه انداختم باشوهرم ک جراگذاشتی بش بدن خودم کم کم اعصابم داغون سد زندگیم رفت روهوا بیخیال بابا هیچیششش نمیشه
همه چیز تکرار میشه .. هرجایی هرکسی رو قــضاوت کردی..همون اتفاق برات پیش میاد .. دقیقا توی همون شرایط مشابه قرارمیگیری و میبینی ..چاره ای جز نشون دادن همون واکنش نداری.. دنیای خیلی عجیبـــیه !👣
هیچیش نمیشه بچه باورکن خودت و اذیت میکنییی من اونموقع ها سراولیم شوهرم بدون من بردش خونه مادرش دوماه ...
حالا انقد پشیمونممم میگم چ کارای بیخودی میکردماااا حالا بوسش کنن چی میشه مگههه من نمیزاشتم شوهرم بوس کنه میگفتم ریش داری کینه گرفته ازم تاچندسال حس مالکیت داشتم انگار حالا دوتارو رهاکردم ب حال خودشون اولی و دومی انقد همو میزنن فقط بشون تذکر میدم و محرومشون میکنم از تی وی به حد مرگ باهم گلاویزن میگم اخرش عاقل میشن چرامن روان خودم و نابودکنم بزرگه چهارسال کوچیکه یک سال وچندماهشه
همه چیز تکرار میشه .. هرجایی هرکسی رو قــضاوت کردی..همون اتفاق برات پیش میاد .. دقیقا توی همون شرایط مشابه قرارمیگیری و میبینی ..چاره ای جز نشون دادن همون واکنش نداری.. دنیای خیلی عجیبـــیه !👣
یکی دوبار تذکر دادم درسته ناراحت شدن ولی بچم در امان موند😌
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤