2777
2789
عنوان

مامان های ک بچه کوچیک دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 34 پست
دقیقاً 😂 میگم هرکاری میکنم تیکر بارداری حذف نمیشه نمیدونم چرا

تو تنظیمات یکم باهاش ور بری قلقش دستت میاد

فقط 41 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حذف میکنم همه چیز ذخیره میکنم بازم نمیره

دو تا گزینه برای ذخیره داره فکر کنم، منم چندبار میزنم تا تغییر کنه

فقط 41 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
2804

بچه اولته؟ رو بچه اول معمولا مادر همینجوری حساسه  ولی بعدها ب این حساسیتات خندت میگیره ...  منم اینجور بودم حتی خیلی بدتر   ادم خودش بیشتراذیت میشه تا بچه   

همه چیز تکرار میشه .. هرجایی هرکسی رو قــضاوت کردی..همون اتفاق برات پیش میاد .. دقیقا توی همون شرایط مشابه قرارمیگیری و میبینی ..چاره ای جز نشون دادن همون واکنش نداری.. دنیای خیلی عجیبـــیه !👣

بچه اولته؟ رو بچه اول معمولا مادر همینجوری حساسه ولی بعدها ب این حساسیتات خندت میگیره ... منم اینج ...

آره جانم اولی هس از بس تو گوشی میگن اجازه ندید منم حساس شدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره جانم اولی هس از بس تو گوشی میگن اجازه ندید منم حساس شدم

اره ببین من سرهمین حساسیتای چرت وپرت  زندگیمو ازهم پاشونده بودم   دومی ک اومد کلا اینچیزارو ول کردم رفت 

همه چیز تکرار میشه .. هرجایی هرکسی رو قــضاوت کردی..همون اتفاق برات پیش میاد .. دقیقا توی همون شرایط مشابه قرارمیگیری و میبینی ..چاره ای جز نشون دادن همون واکنش نداری.. دنیای خیلی عجیبـــیه !👣

پس حساس نباشم

هیچیش نمیشه بچه باورکن خودت و اذیت میکنییی من اونموقع ها سراولیم شوهرم بدون من بردش خونه مادرش دوماهه بود من تاپیک زدم همه گفتن واااای نزار بره بچه بدون مادرنبایدجایی بره چراگذاشتی ببره بچه رو کم کم  ارت میگیرن  ... ییارم مادرشوهرم اب نجوشیده بش داده بود من عاشورا راه انداختم باشوهرم ک جراگذاشتی بش بدن   خودم کم کم اعصابم داغون سد زندگیم رفت روهوا بیخیال بابا هیچیششش نمیشه 

هیچیش نمیشه بچه باورکن خودت و اذیت میکنییی من اونموقع ها سراولیم شوهرم بدون من بردش خونه مادرش دوماه ...

حالا انقد پشیمونممم میگم چ کارای بیخودی میکردماااا حالا بوسش کنن چی میشه مگههه من نمیزاشتم شوهرم بوس کنه میگفتم ریش داری کینه گرفته ازم تاچندسال  حس مالکیت داشتم انگار حالا دوتارو رهاکردم ب حال خودشون اولی و دومی انقد همو میزنن فقط بشون تذکر میدم و محرومشون میکنم از تی وی  به حد مرگ باهم گلاویزن  میگم اخرش عاقل میشن  چرامن روان خودم و نابودکنم بزرگه چهارسال کوچیکه یک سال وچندماهشه 

پدرشوهرم با صورت ریش دار و سیبیل دخترمو میبوسید 

بمیرم برا بچم لپاش ریخت بیرون زخم شد 

هم خودش هم من خیلی اذیت شدیم تا خوب شد 

یکی دوبار تذکر دادم درسته ناراحت شدن ولی بچم در امان موند😌

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
2809