2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 46 پست
خب دلیل خون ریزی چیه عزیزم من این چیزها تازه دارم یاد میگیرم

خون دوره بچه بود دفع شد بازم هست گفتن استراحت مطلق خدایی نکرده باز خونریزی نکنم ک منجر ب سقط بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استراحت مطلق من خونریزی داشتم خیلی شدیدفقط درازکشیدم بلندنشدم حتی غذاهم تورخت خواب خوردم براسرویسم ا ...

منم حالا از دیشب همش توجامم قبلشم کار خاصی نمیکردم فقط چون ب دکتر سونو دور بودم دیشب دوساعتی تو ماشین نشسته بودم همین ک رسیدم پیاده شدم خون اومد ازم 

راستی شنیدم هماتوم باعث خون ریزی این هماتوم همون جفته؟

نه هماتوم ی جور لختس بین جفت و جنین ک مانع رسیدن غذا ب جنین میشه اگه مقدارش کم باشه با استراحت جذب میشه و خوب میشه معمولا یه هفته دیگم دکتر میگه بری پیشش و سونو کنه باید خوب استراحت کنی حتی بعضیا میگن از دستشویی فرنگی استفاده کن زیاد پله بالا پایین نکن جارو برقی نکش   و بیشتر استراحت کن همین امشبم برو پیش دکترت نگران نباش 

خداکنه برا منم دفع بشه بچم قلبش تشکیل بشه

ان شالله ک تشکیل میشه نگران نباش من رفتم سونوبهم گفتن ن ساک بارداری هست ن جنین۳هفته بعدش رفتم هم ساک بودهم جنین هم قلبش میزدالانم۷ماهمه دخترم داره لگدمیزنه

2810