2777
2789

هر دو ی بچه داریم ک با خودمون زندگی میکنند ی دانگ خونه آقا سندش ب نامم کنه که ارزش  ی دانگ خونه هفتصد میلیونه و ۱۴ سکه بهار آزادی کمه ؟ 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب داره میزنه راضی باش. الان دختراش ۱۴ تا میگیرن 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
2805
ما تو فامیل اینجور موردی داشتیمطرف سه دونگ خونه بنامش زد همین

خیلی خوب زده سه دونگ خونه خیلی میشه تازه سکه را مردا می پیوندند خونه نقد ب نامته حتی اگه طلاق نگیرید مال توعه

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  
کی آخه دخترشو با ۱۴ نامیده دختر باید کلی جهازم ببره

اوووف پرن عقل دارن حق و حقوق میگیرن 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!