2777
2789
عنوان

عااااشق ناخنم شدم🤭😍🤤عکسس

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 43 پست
چیزی پیشنهاد میدی؟ من ناخنذم خیلی ضعیف شده جدیدا نمیدونم چیکارش کنم قشنگ بلند میشه کلی درستش میکنم ب ...

برین داروخونه عزیزم بگین یچیز خوب بده

از دسکش موقه ظرف شستن استفاده کن

مرتب دستاتو ابرسان مرطوب کننده بزن

اگ کمبود ویتامین داری هم ویتامین استفاده کن 

...
برین داروخونه عزیزم بگین یچیز خوب بدهاز دسکش موقه ظرف شستن استفاده کنمرتب دستاتو ابرسان مرطوب کننده ...

ممنون اره برم ببینم چی میگن 

دستکش که اره حتما

باید یه ازمایشم بدم ویتامین هارو چک کنم ممنون گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه تقریبا شبیهه ناخن طبیعی خودم شده منتهی من کم گرد نگهش میدارم اکثرا مربعی سوهان میکشم

من اگه ناخنام جنس محکمی داشتن لمینت نمیکردم

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
2805
من اگه ناخنام جنس محکمی داشتن لمینت نمیکردم

میدونم عزیزم زیبا شده 

نگفتم چرا کردی کار خیلی خوبی کردی

از خودم نخواستم تعریف کنم، بهو یاد عروسیم افتادم ناخون کار گیر داده بود ناخونم درست کنه هی میگفتم نمیخوام بهش بزخورده بود و خوشحالم که گفتم نمیخوام کاش به ارایشگرمم یه چیزهایی رو میگفتم نمیخثام 😂 لبامو عین شتر درست کرده بود بی مصرف

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
عزیزم چیزی میزنی بهشون ؟؟ نمیشکنن

نه عزیزم هیچی ناخونم از اول همین بود فکر میکنم ژنه مامانمم ناخون هاش با اینکه پیر شده زیباست

ولی مثلا نمیتونم ناخون پا بلند کنم میره رو اعصابم و احساس سنگینی میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

من رفتم سالن لادن شمس .عکسش رو براتون گذاشتم.
کارشون خیلی خوبه . نمونه کاراشون رو توسایتشون ببینید
سرچ کنید سالن زیبایی لادن شمس سایتشون میاد

به گالری اسکناس من سر بزنید. مطمئن باشید خوشتون میاد. https://chaogallery.com/
وای عاره واقعا با لاک زدن معمولی فرق داره،نمیدونم چه باتلاق و ورطه ای بود توش افتادم،خیلی دوست دارم ...

خواهر شوهر من خودش وسایل ژلیش رو گرفته اون برام انجام میده ارزونترم درمیاد

میدونم عزیزم زیبا شده نگفتم چرا کردی کار خیلی خوبی کردیاز خودم نخواستم تعریف کنم، بهو یاد عروسیم افت ...

😂😂😂خاطره میشه 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
😂😂😂خاطره میشه

شد دیگه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40