برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مبارکه تقریبا شبیهه ناخن طبیعی خودم شده منتهی من کم گرد نگهش میدارم اکثرا مربعی سوهان میکشم
من اگه ناخنام جنس محکمی داشتن لمینت نمیکردم
برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
از خودم نخواستم تعریف کنم، بهو یاد عروسیم افتادم ناخون کار گیر داده بود ناخونم درست کنه هی میگفتم نمیخوام بهش بزخورده بود و خوشحالم که گفتم نمیخوام کاش به ارایشگرمم یه چیزهایی رو میگفتم نمیخثام 😂 لبامو عین شتر درست کرده بود بی مصرف
فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
میدونم عزیزم زیبا شده نگفتم چرا کردی کار خیلی خوبی کردیاز خودم نخواستم تعریف کنم، بهو یاد عروسیم افت ...
😂😂😂خاطره میشه