2777
2789
عنوان

این اسکارف تو سریال کیمیا

346 بازدید | 17 پست

خیلی خوشگله خوشم اومد پیجی سراغ دارید ک داشته باشن

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره قشنگه من زیاد دیدم که تو مغازه ها

ولی پیج نمیشناسم متاسفانه

در ضمن دوست عزیز زبان فارسی و هویت ما خیلی قشنگه🌹

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
اینا هیلی قدبمین کم کم مال 10سال قبله این روسریا مد بود

الانم مد هس 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
نه لباساش رو دقت کن همه مزونی ان

متلا خیلی پولدارو باکلاسن😅 حالا لباساش خوبه ولی شال و روسری هاشون ضایس هم میخوان قرتی بودن و نشون بدن هم با حجاب باشن تناقض عجیبیه همیشه صداسیما

خیلی قدیمیه که خالم اون قدیما داشت تو روستا میپوشید

بعید میدونم همین الانم مدلای مشابه اش تو اینستا هس 200و خورده ای قواره کوچیک 

بعید میدونم همین الانم مدلای مشابه اش تو اینستا هس 200و خورده ای قواره کوچیک

ندیدم من.. خود این فیلم قدیمیه مال ده سال پیشه بعد تو فیلمم اینا الان سال پنجاه و هشتن  سعی کردن استایلشونو مث اون زمانا درست کنن 

این فیلم مال صد سال پیشه😂

خخخ باشه 

2810