2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂

😁به خدا راست میگم

همیشه همه ازچهرم تعریف میکردن خصوصا قبل ازدواجم که لاغرتربودم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
😁به خدا راست میگمهمیشه همه ازچهرم تعریف میکردن خصوصا قبل ازدواجم که لاغرتربودم

آره میدونم منم دیدم زیاد این تعریف رو میکنن از دیگران ، ولی میخوام بدونم معنیش چیه ، یعنی چجوریه طرف؟

💍🩷
آره میدونم منم دیدم زیاد این تعریف رو میکنن از دیگران ، ولی میخوام بدونم معنیش چیه ، یعنی چجوریه طرف ...

مثلا من سفیدپوستم چشمام درشته بینیم صاف و قوز نداره

لبام به اندازه است 

همه اینا درکنارهم باعث میشد بهم بگن خوشگلی

حتی دوستام همیشه میگفتن خدا هرچی چشم داده به تو چون درشت چشام

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
مثلا من سفیدپوستم چشمام درشته بینیم صاف و قوز ندارهلبام به اندازه است همه اینا درکنارهم باعث میشد به ...

نه خشگلی رو کاری ندارم ، خیلی ها خشگلن ولی بهشون نمیگن خاص ، میخوام بدونم اون خاص بودنه چیه که میگن

💍🩷
نه خب من به وجه مثبتش برام سوال شد ، که معنیش چیه دقیقا

ینی خاصه دیگه مثلا شامل چشم و ابروی خاص و کمتر دیده شده رنگ چشم خاص یا گاهی شرقی بودن بیش از حد چهره مثلا مشکی پرکلاغی مو و چشم ابرو 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

نه خشگلی رو کاری ندارم ، خیلی ها خشگلن ولی بهشون نمیگن خاص ، میخوام بدونم اون خاص بودنه چیه که میگن

چی بگم والا برای من چشمام بود

شاید نگاهم جذب میکرد

😁به خدا راست میگمهمیشه همه ازچهرم تعریف میکردن خصوصا قبل ازدواجم که لاغرتربودم

امضاتو بدوست 

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

2810