2777
2789
عنوان

حاضرین پسرتون باخانمی که سابقه ازدواج داشته ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 36 پست
ازین موردا زیاد هسش تو همسایگی داشتیم .آقه پسره ۲۱سالشه با خانم ۲۲ که بچه شیر خواری داشت ازدواج کردن

خیلی هردو کم سن بودن که

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم پسر نوجوان دارم هم برادر جوان . واقعا از ته دل راضی به این ازدواج نیستم تحت هیچ شرایطی . ولی اگه خودش خیلی اصرار کنه چاره ای جز پذیرش ندارم درغیر اینصورت پسرمم از دست میدم 

خب اینجا بپرسی به نتیجه میرسی؟سن و سال پاسخ دهندگان مهم نیست؟شاید کسایی پاسخ بدن که شیفت عصر میخوان ...

این مادرمون هم نظر عموم رو میخواد برای همین همه رو ریپلای میزنم که ببینم بچه دارن یانه

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽

بچه ندارم، اما فکر نمیکردم ازدواج قبلی یه انگ محسوب بشه که مادر بخواد بابتش حاضر باشه یا نباشه 🥴😵 بچه داشتن و اینا بله چون مسئولیت خاص داره، اما صرفا ازدواج !!!

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
بچه ندارم، اما فکر نمیکردم ازدواج قبلی یه انگ محسوب بشه که مادر بخواد بابتش حاضر باشه یا نباشه 🥴😵 ...

اره ولی تو رده سنی مادرها یه مقدار شرایط فرق داره واسه همین میدزسیم که ببینیم بقیه نظرسون چیه

بسته به شرایط داره 

زنداداشم قبلش یه ازدواج ناموفق داشته بود که داداش مرحومم باهاشون ازدواج کرد تازه یه دخترم داشت از زندگی قبلی زنداداشم خبر داشتم فوق العاده رنج کشیده بود وهیچ تقصیری نداشت خیلی دختر خوبو گلی بود هنوزم هست عین خواهره برام 

اگه اینجوری باشه اره

خانمی که جدا شده حق زندگی داره 

واز اینور پسرمم حق انتخاب 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

برادر جوون دارم 

نه چون برعکسشم حاضر نیستم انجام بدم 

هر کی با یکی مثل خودش ازدواج کنه بهتره از نظر من 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2810