2777
2789
عنوان

کسی حمله پانیک داشته

54 بازدید | 9 پست

من هرروز دچار حمله و ضربان قلب میشم،همش حس میکنم قفسه سینم تنگ میشه دست و پاهام سست میشه ،انقد ادامه پیدا کرده که گلاب به روتون بیرون روی گرفتم همش باید برم دستشویی ،شما چجوری کنترلش میکنید؟ 

دکتر رفتم فقط پروپرانولول داد اما میخورم بدتر میشم اصلا خوب نمیشم 

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینی که گفتی پنیک نیستا

چطور؟ پس چیه ،دکتر گفت همش از اعضابته ،دچار تنگی نفس میشم ،یبار انقد حمله بد بود زد به کتفم با اورژانس منو بردن بیمارستان نوار قلب گرفتن ی قرص ژله ای گذاشتن زیر زبونم تا بهتر شدم بعد گفتن برو اکو قلب بده ولی هزینش خیلی زیاد میشد نرفتم دنبالش🥺

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺

اگه تنگی نفس، تپش قلب بالا ، حس بی قراری همراه با استرس داری اینو میشه گفت پانیکه 

و بله من تجربشو دارم و اون لحظه سعی کن یکم آب بخوری و حواستو از اتفاقی که برات افتاده پرت کنی 

اصلا به چیزی فکر نکن چون حمله پانیک هیچ خطری نداره 

وقتی حواستو پرت کنی بعد چند دقیقه خوب میشی 

پروپرانولول هم خیلی خوبه من با این قرص تونستم ارامشمو به دست بیارم حتما قرصی که شما مصرف می‌کنی دوزش پایینه 

به هرحال پروپرانولول فایدش بیشتر از ضررشه

چطور؟ پس چیه ،دکتر گفت همش از اعضابته ،دچار تنگی نفس میشم ،یبار انقد حمله بد بود زد به کتفم با اورژا ...

این استرس شدید پانیک اتک حتی در عادی ترین شرایط هم برای ادم اتفاق میوفته من خودم درگیرشم مثلا دارم اشپزی میکنم یهو حمله بهم دست میده ،اول با نفس نفس زدن شدید شروع میشه بعد چشما کلا بسته میشه و ناخدا گاه اشک میاد تپش قلب خیلی شدید ،خشک شدن دست و پا در حد چوب خشک ،سوت کشیدن شدید گوش ،قفل شدن دهن و یهو قطع شدن کامل نفس گز گز شدید صورت و دست و پا  ،نزدیک ۲۰ دقیقه همه ی اینا طول میکشه ،تا کم کم حمله بگذره و نفس و ضربان قلب نرمال میشه

اگه تنگی نفس، تپش قلب بالا ، حس بی قراری همراه با استرس داری اینو میشه گفت پانیکه و بله من تجربشو دا ...

آره همین علائمو دارم 🥲خیلی ممنون عزیزم ❤️ میشه ی صلوات برا بهتر شدن حالم بفرستی؟ واقعا در موندم از گیر و گرفتاری های زندگی،منم برا شما حمد میخونم

این استرس شدید پانیک اتک حتی در عادی ترین شرایط هم برای ادم اتفاق میوفته من خودم درگیرشم مثلا دارم ا ...

مرسی از راهنماییت دوست عزیز الهی خدا بهتون سلامتی بده❤️

مرسی از راهنماییت دوست عزیز الهی خدا بهتون سلامتی بده❤️

انشالله تمام مشکلاتت حل شه عزیزم ،ولی وقتی میبینی داری نفست تنگ میشه و ضربان قلبت میره بالا قبل از اینکه حالت بدتر شه یه لیوان اب بر دار و برو پیش پنجره یه جا که هوا بهت بخوره با همون و هوای تازه و لیوان اب میتونی خیلی خودتو کنترل کنی ،من شده در روز چند بار پشت هم برام اتفاق افتاده واقعا وحشتناکه

آره همین علائمو دارم 🥲خیلی ممنون عزیزم ❤️ میشه ی صلوات برا بهتر شدن حالم بفرستی؟ واقعا در موندم از ...

خواهش میکنم گلم❤️ حتما عزیزم چرا که نه 

انشالله بهترینها براتون پیش بیاد