2777
2789
عنوان

بدتررررین سوتی ک دادم وای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 66 پست
اقایون الان سرکارن وگرنه برای اینکه ذوق مرگت کنن بهت حسابی درخواست میدادن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دردت به جونم ...

😂😂😂😂😂

دور از جونت قشنگم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واای من از این سوتی ها تا دلت بخواد دادم.یکبار یکی از مسافرت اومده بود زنگ زدم گفتم اومدی از مسافرت ...

این دومیه خیلی بده😂یه چیز جنسی میگن بعد ادم نمیتونه جلو خودشو نگه داره منم خنده بگیره دیگه ول نمیکنه

تو خوبی باز من یه بار سوتی بدی دادم بجای تسلیت میگم گفتم تبریک میگم دوست داشتم زمین دهان باز میکرد م ...

یکبار مادربزرگم رفته بود مجلس ختم یهو ب جای اینکه بگه خدا بیامرزه گفت خدا بکشتت.چندبار تکرار کرد. مادرم اونجا داشت میترکید از خنده.چندوقت بعد اون زنه اومد ب مادربزرگم گفت خوب اونروز منو کشتی ها.

ولی مادربزرگم زیربار نمیرفت ک اینو گفته.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

مردم تا پسرم خوابید 

الان که با خنده م بیدارش کنم🤣🤣🤣

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

وای اسی منم خیلی سوتی میدادم یبار رفته بودم مراسم ختم تو مسجد خواستم زود بیام بلند شدم رفتم به همه گفتم خودتون بمیرین غم اخرتون باشه تا یک ماه دختر عمو شوهرم پشتم حرف میزد

منم پشت تلفن گاهی هول میشم،یه بار آژانس گرفتم بعد گفت کجا تشریف میبرید یه لحظه سیم های مغزم قاطی کرد ...

پسرم بیدار شه مقصری🤣🤣🤣🤣🤣

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

2810