2777
2789
عنوان

بدتررررین سوتی ک دادم وای خدا

1087 بازدید | 66 پست

خاله شوهرم رفته مشهد منم گفتم زنگ بزنم یه زیارت قبولی کنم با خاله حرف زدم یهو گفت بیا با مش یوسفم(شوهرش) زیارت قبولی کن یهو تو عمل انجام شده قرار گرفتم هنگ کرده بودم روم نمیشد گفتم سلام عمو دروا بجونم زیارتت مبارک باشه.

دیگه هیچ نگفتم فقط سکوت وانمود کردم گوشیم صداش قطع شده ولی الان میگم خاک برسرم چرا منی ک ب شوهرم نمیگم دردت بجونم ب اون گفتم و چرا گفتم زیارتت مبارک😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر خاله شوهرتم احتمالا هنگ کرده 

طوری نی یادت میره😂

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

😂😂😂

منم اینجوریم پشت تلفون هول میشم فقط با خونواده خودم خوب حرف میزنم بقیه رو گند میزنم آبرو خودمم میبرم🥲

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
2810