من چند وقت پیش یه لباس از با سلام خریدم اولش تاکید کردم که عجله دارم واگه سریع میفرستن خریدمو ثبت کنم که گفتن سریع میفرستن( اولین خرید اینترنتیم نبود ومن حتی طلا خریدم اینترنتی) بماند که باکلی تاخیر برام فرستادن و بعداز رسیدن به دستم در کمال تعجب دیدم که سایزشو اشتباه فرستادن. بعداز اعتراضم بدون هماهنگی با من سایز درستو مجدد برام ارسال کردن. بعداز اینکه به دستم رسید باهام تماس گرفتن که لباس قبلی رو براشون بفرستم ولی من اگه میتونستم از خونه بیرون برم که خرید اینترنتی نمیکردم ولی دیدم طرفم ادمینه و گناه داره گفتم چند روزی صبر کنه پول دستم بیاد پولشو براش میریزم ( همسرم سختگیره میرفتم پست دیگه نمیذاشت خرید اینترنتی کنم) ولی ادمین روزی ۱۰ بار سر ظهر باشماره های مختلف زنگ میزد منم دستم خالی بود و دوتا لباس مونده بود رو دستم که هیچکدوم بدردم نمیخورد( اولی سایزم نبود ودومیم دیر رسیده بود وبه کارم نمیومد) خطمو از ترس همسر خاموش کردم. شروع کرد به پیام وتوهینای بیش از حد. حروم خور.دهاتی، وکلی توهینای دیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی اونا اشتباه کردن که سایز درست و نفرستادن ولی تو اشتباه بزرگتری کردی هم لباس طرفو نمیدی هم پولشو بعد ناراحتی که چرا بهت زنگ میزنه مغازه سر کوچتون نیست که قسطی خرید میکنی بنده خدا یه غرفه کوچیک داره به زحمت پول در میاره بعد اگه دو تا مشتری مثل تو داشته باشه کلا باید قید غرفه رو بزنه
قصد خوردنشو ندارم. غلط میکنه وقتی گیجه وکارشو بلد نیست ادمین میشه. اول سایز اشتباه. بعداز کلی تاخیر ...
اشتباه همیشه پیش میاد شما باید همون اول لباس رو پس میفرستادی نه اینکه گوشیتو خاموش کنی اگر شکایت هم باشه فروشنده باید شکایت کنه که نه پولشو میدی نه لباسشو
هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
اسی اونا اشتباه کردن که سایز درست و نفرستادن ولی تو اشتباه بزرگتری کردی هم لباس طرفو نمیدی هم پولشو ...
من عادت به خرید قسطی ندارم. از ابان پارسال فقط ۴۰ تومن از دیجی. کالا خرید داشتم .این پولی نیست فقط بخاطر اشتباه اون من ضرر کردم. و برامم مهم نیست.فقط توهیناش اذیتم میکنه
استارتر کاملا مشخصه اولین خریدت بوده چون هیچ اطلاعی از خرید آنلاین نداری باید یه کلاه بردار به پستت میخورد تا قدر بدونی من تیرماه 9 تومن خرید کردم هنوز منتظرم برام بفرستن شمام یه همچین برخوردی رو باید تجربه کنی تا بفهمی آدم مسئولیت پذیر حلال خور چقدر ارزش داره
زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نینی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی
عزيزم شما لباسو براش نميفرستيپولشم نميديخب حق بدهميخواي با مهربوني باهات تا كنه؟معلومه فحش ميدهقبلا ...
من کاملا با حرف شما موافقم. دقیقا حق میگید. من به خاطر اینکه نمیتونم برم پست قبول کردم که پول لباسی رو که هیچ وقت قرار نیست استفاده کنمو بدم. اونم اشتباه کرده حقش هست که یکم صبر کنه پول دستم بیاد
فقط اومدم بهت بگم این دولت خوردن ندارم چندین برابرش تاوان میدید دیگه خود دانی. دوست من یه کیف خرید اینترنتی اشتباهی برای دو تا فرستادن. بعد زنگ زد بهشون گفت گفتن یکیشون پس بفرست برامون. بعد آورد توی اداره دومی رو به همکاران فروخت. پولشم به اون بیچاره ها نداد فکر کرد خیلی زرنگه چند وقت بعد کارما یقه شو گرفت دستبند طلای گم شد و دیگه هرگز پیدا نشد. خودش می گفت این تاوان اون کیف مفتیه😁 که چندین برابر پس دادم