2777
2789
عنوان

مامانا ی کاپشن واسه دخترم خریدیم خیلی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2085 بازدید | 120 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این از یه سایز بزرگتره یه سایز بزرگتر می شد پوشید این که شما میگی دو سایز بزرگترهدلم برا بچه یه حالی ...

اخه دقیق سایز خودشم فقط چند ماه براش کار میکرد ولی حالا ی سایز بزرگتر باز خوبه.

اینو یو و نیم خریدید؟ 

هم بزرگه هم بلنده واسه بچه ۹، ۱۰ ساله اس نه اولی 

هم نمی ارزه یک و نیم 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

مگه چقدر بچه تو یه سال رشد میکنه اینجور که میگی فکر کنم خیلی بزرگ گرفتی دوسه سال دیگه هم میشه 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
یک و ۵۰۰ پولش بود.

خوب دیگه .

منم برای دخترم وقتی کلاس سوم بود کاپشن گرفتم آنقدری بزرگ بود الان ۱۱ سالشه اندازش شده ولی می‌پوشید. البته اینم بگم که خودش دوسش داشت و ما فقط اندازش رو بزرگ گرفتیم ‌. حالا شما هم به دخترت بگو بزار بپوشه .اگر چند وقت بره باهمون عادت میکنه حالا اولشه یکم سنگینه براش . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
مچ داره بعد استیناش پف میکنن خیلی چون سایز برگتره

چقدر بزرگتر خریدی؟ من دوسال پیش برای دخترم یه کاپشن خریدم یکم بزرگتر برداشتم اصلا تو تنش ضایع نبود که بزرگه امسال سومین سالیه که میپوشه فقط آستینش داره کوچیک میشه 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشگلو خوش رنگم هست. اصلا باهاش تندی حرف نزنید که زده بشه ولی چند روز که گذشت دوباره با مهربونی و بغل یجوری راضیش کنید(اگه واقعا از نظر خودتون ضایع نیست) شاید یکم بگذره و اون سویشرتو بپوشه راضی بشه به همین کاپشن. خواستی چیز جدید بگیری هم با سلامم ی نگاه بکن بعضی وقتا قیمت خوب توش پیدا میشه و معتبرتر از پیجا هم هست.

2810