2777
2789

کلاس اوله

نمیپوشش میگه بزرگه من دوستام مسخرم میکنن...صبحا سرده.ولی ی سوییشرت داره ک اونم یذره کوچیکه داخلشم خز داره اونو فقط میپوشه...همش تقصیر شوهرم بود اونو انتخاب کرد ...میگفت سایز بزرگتر بگیریم ک واسه سال دیگشم بپوشه...حالا میگم خودم ی سوییشرت بزرگتر و گرمتر و راحتتر براش بخرم ولی شوهرم بدش میاد از ولخرجی موندم چکارکنم.پیج اینستا سراغ ندارید ک سویشرت گرم و خوب داشته باشه؟ و قیمت مناسب

ببر عوض کن کوچیکتر بگیر به شوهرت هم نگو

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ببر عوض کن کوچیکتر بگیر به شوهرت هم نگو

تقریبا یک ماه بیشتره ک خریدیم دوسه بارم پوشیده  عوض نمیکنن...حالا نهایت میزارمش واسه سال دیگش ولی باید ی جایگزین خوب داشته باشه ک مریض نشه

به شوهرت بگو بخره بدش هم میاد مهم نیست‌ عبرت بشه براش وقتی درست خرید نکنی مجبوری هزینه بیشتری بدی 

یه کاپشن مناسب می خرید هم بچه ذوق میکرد استفاده میکرد هم دوبار هزبنه نمی داد سوییشرت هرچی هم گرم باشه نثل کاپشن نمیشه .

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه در اولویته برو یکی دیگه بخر ، شوهرت میخواد خوشش بیاد میخواد بدش بیاد . زمستون سردتر بشه سویشرت جوابگو نیست.

سال دیگه این بزرگه رو بپوشون 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

ببین ببرش بیرون ب بهانه دور زدن و کاپشنشم بردار با خودت اگر گفت نمیپوشم بگو برا خودم برداشتم ک سردم شد بپوشم بعد قطعا نیم ساعت نرفته یخ میزنه و بگی بیا اینو بپوش یکم گرم‌بشی دوباره بده من اونوقت یبار بپوشه دیگه در نمیاره 

به شوهرت بگو بچه این کاپشنو نمیپوشه چون واسش خیلی بزرگه یا بیا بریم یه کاپشن اندازه امسالش بگیریم یا خدای نکرده سرما میخوره و مریض میشه و ...باید پول دکتر و دارو ...بدی

خودت انتخاب کن

بچه ت با همون بچگیش عقلش از باباش بیشتره... حتما تو تنش زار میزده ک بچه ها متوجه شدن و مسخره کردن اره برو براش یکی دیگه بخر..ب شوهرتم بگو اعتماد ب نفس بچه مهم تر از پوله

2809