2777
2789
عنوان

دوست خوبو کجا میشه پیدا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 28 پست
من هیچ دوستی ندارم .. الان ۲۹ سالمه زمان دانشگا که خیلی بچه و خام بودم ازین دوستا حسود زیاد داشتم هم ...

اره اخه میدونی 

من خواهرم دارم خیلیم خوب مشورت میکنه باهاما

ولی ادم گاهی نیاز به ی ادم هم سن داره که درد و دل کنه 

مجردی شما ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم اصن حال و حوصله رابطه این چیزارو ندارم اصن وقتشم داشته باشم مغزشو ندارم ولی رفاقت باهاشون خیلی خوبه رو مخت نمیرن کمکت میکنن یه جا کم بیاری پشتتن مالی گرفته تا چیزای دیگه

الله امشبو العفو

من خواهرم ندارم .. من عقدم هنو .. یعنی جزو مجردام هنو

دیگه ابجی اینجور نگو که الان شما متاهلی دیگه به نظرم وارد این سایت نشو اگه ازدواج کردی چون دیدم خیلیا تایپیکایی میزنن که از زندگیت سیرت میکنن یا کاری میکنن به طرف مقابلت شک کنی

الله امشبو العفو

رفتم تو یه تایپیکی بحثم شد با دخترای اونجا هرچی من میگفتم خانم محترم ابجی گلم همه مردا خیانت کار نیستن اینا میگفتن نه تو خودتم حتی جزو اونایی که داری دفاع میکنی ازشون اصن یه چیزایی میگفتن به عقل اینا شک کرده بودم میگفتم خدایا این خدا زده هارو چرا خلق کردی

الله امشبو العفو

ولی خوب بازم بهتر تنهاییه

برای افرادی که مجردن خوبه واسه سرگرمی مجردا خوبه ولی واسه متاهلا اصلا خوب نیس به نظرم چون بالاخره ادمه دیگه با یه حرف اینا میبینی کل زندگیت تغییر کرد

الله امشبو العفو