2777
2789
عنوان

بچه داری خیلی سخت و رو اعصابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 112 پست
من خودم بچه اول بودم و خواهر بعد من دائم دنبال من بود از همونجا از بچه متنفر شدم

چه جالب منم دقیقا دوتاخواهر برادر از خودم کوچیکتر دارم با فاصله سنی زیاد که از بس اینا جیغ میزدن دائم و منو اذیت میکردن که دیگه الان از بچه تو این سن فراریم

نهال🌱

عزیزم شما دچار افسردگی شدگی برو پیش روانپزشک وخودت رو درمان کن وگرنه اون بچه بی گناه هم آسیب میبینه

رفتم پیش روانپزشک گفته باید قرص بخوری ولی شوهرم میگه نمیخواد بخوری بیخیال میشی برو پیش روانشناس اخه من با کلی زحمت ۱۷کیلو کم کردم اگه قرصارو بخورم چند برابر وزن قبلیم میشم 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای بچه ک نخوای بدتر وضعیتت.....ما خودمون خواستیم از تنهای خسته شده بودیم وضعیت مون اینه خدا ب داد ش ...

شوهرم که میخواست انقد لوسش کرده

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
وای دختر منم الان یه سال و هفت ماهشه و دقیقا همینطوریه همش میگه منو بغل کن همش چیز های عجیب غریب میخ ...

نه من بچم اینطور نیست فقط خیلی غرغر میکنه کاملم که نمیتونه حرف بزنه فقط غرغر میکنه و منم نمیدونم چیکار کنم

2805
تمرکزش بالاست که با هر چیزی بیدار میشه الان که کوچولو و خوردنیه بذار سه رو رد کنه اونوقت میبینی سخت ...

نترسونش بنده خدارو 

۹۰ درصد بچه ها با بزرگ تر  شدن خیلی بهتر میشن 

دیگه از دونیم سه سالگی درک بازی کردن دارن 

از ۴ به بعد که دیگه خیلی بهتر میشن 

پسر من الان ۴ سال و نیمه شه 

علاقه ش به سمت فندک و آتیش بازیه 

و به سمت کارهایی که گروه هم سال و چن سال از خودش بزرگتر میره مثل فوتبال و تنیس و...

اگه اصول تربیت فرزند رو رعایت کنی خیلی بچه ها بهترن 

الان گفتی پی پی کرده ،بیشترش تقصیر خودت بوده 

قبل اینکه جای بچه رو باز کنی حتما یه پوشک پیشت باشه 

کم کم با حالت چهره ت بهش بفهمون که کثیفه بو بدی میده 

باید تو دستشویی این کارو کرد

پسرمن از ۱۵ ماهگی جیششو تو دستشویی می‌بردم 

پی پی هم فک کنم از ۲سالگی اوایل از کاسه دستشویی می‌ترسید کنار کاسه می‌نشست و کارشو میکرد 

تجربه من میگه هر چقدر به بچه آموزش بدی بچه بهتر و بهتر میشه عاقل تر رفتار میکنه 

از غذا خوردن تنهایی و لباس پوشیدن به تنهایی و...

و تنها راز آروم شدن و لج نکردن بچه ها و صمیمی شدن رابطه تون با بچه  فقط و فقط بازی هست 

بازی ای که صدای خنده ش کل خونه روبرداره 

روزی ۳ ساعت به صورت نیم ساعت نیم ساعت باهاش بازی کن 

عزیزم بچه از یکسالگی تا ۵ سالگی بخصوص اگه پسر باشه خیلی سخته نگهداریش تو این خونه های آپارتمانی پز ...

بخاطر هوای سرد نمیتونم هر روز وگرنه تا خونه بابام میبردم یکم خسته میشد

یعنی وقتی جیغ میزنه واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه به شدت رو صدای جیغ حساسم من هرچیم بگم جیغ نزن بلندت ...

واقعا خسته کنندس 

چه جالب منم دقیقا دوتاخواهر برادر از خودم کوچیکتر دارم با فاصله سنی زیاد که از بس اینا جیغ میزدن دائ ...

اصلا جیغ زدن به کنار من تا خونه دوستم میخواستم برم این دنبال من بود و بزور میومد 

ولی الان که خودش بزرگ شده خواهرکوچیکه که دنبالش میفته یه جوری میزنتش و دعوا میکنه که کوچیکه جرات نداره بگه میام حالا من بدبخت انقد مظلوم مجبور بودم هرجا میرم ببرمش

اخه خیلی عصبیم میکنه دیگ دست خودم نیست من بعد زایمان خیلی اعصابم داغون شد حملات پانیک بهم دست میده و ...

بچت پسره؟؟؟  تحمل کن والا ماهم روزای سختی داشتیم الان دختر من 2سال ونیمش شده خداروشکر خیییییلی خانوم شده 

اینم بگم بعضی بچه ها خواه و ناخواه شلوغ کارن و اذیت میکنن و گریه میکنن و ازاین کارا... دختر من خیلی اذیتم نکرد بی قراری میکرد دندون دراوردنی تا یه ماه پیرم میکرد تا دربیاد، یا ی وقتایی شلوغ میکرد حرف تو کتش نمیرفت ولی نسبت ب بقیه بگه های دوروبرم خیییلی اروم تر و حرف گوش کن تربود و هس و همیشه خداروشکر میکنم بابت این موضوع،چون من ادم کم حوصله ایم خدا براهمین بهم ی دختر حرف گوش کن داد 🫀امیدوارم مشکلت حل شه و خدا بهت صبر بیشتری بده 

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧
نه من بچم اینطور نیست فقط خیلی غرغر میکنه کاملم که نمیتونه حرف بزنه فقط غرغر میکنه و منم نمیدونم چیک ...

خب طبیعیه 

پسرمن تو این علاقه زیادی به خاک بازی و آب بازی داشت 

تو اروپا تمام مهد کودک ها یا باید نزدیک آب باشن یا نزدیک جنگل 

قدیم خیلی بچه بزرگ کردن راحت بود 

مادر با خانم های همسایه و فامیل گل میگفت و گل میشنید

بچه هم تو حیاط با خاک و آب بازی می‌کرد 

آخر سر لباسشو عوض میکرد

الان طفلی ها داخل یه آپارتمان 

که همش احتمال خطر و بلندی و شکستن هست

باید شرایط بچه‌ها رو هم درک کرد

دیروز داشتم خونه رو تمیز میکردم یه رومیزی و از این کاکتوسا که تکون میخورن میزاشتم سرجاش هی عمدا برمی ...

بچه دوساله چه میدونه عمدا چیه.طبیعت کنجکاوش که اینطوری میکنه من که بخاطر بچم اصلا رومیزی هارو برداشتم همیشه هم روی زمین نزدیک ۲۰تا فقط اسباب بازی ماشین وموتور داره.کاریش ندارم چشم بهم بزنی میگذره ودیگه  اسباب بازی  نمیخواد

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣وای شرمنده متن رو خوندم خندم گرفت

صبور باش گل گاو زبون بخور برا اعصاب خوبه

بچه همینه 😅😅😅از بس گفتم بچه همینه دختر ۶ساله خودم تا یه چی خرابکاری میکنه سریع میگه خو بچه همینه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
2810