2777
2789

مگه تقویم نداری عزیزم 

تو تقویم هست دیگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ندارم خب تو تقویمم

😐😐😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین از شهادت حضرت زهرا سلام الله به نقل 75 روز تا شهادت دوم به نقل 95 روز بیست روز فاصله است. این فاصله بیست روزه رو میگن ایام فاطمیه.

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
ببین از شهادت حضرت زهرا سلام الله به نقل 75 روز تا شهادت دوم به نقل 95 روز بیست روز فاصله است. این ف ...

نه عزیزم 

اگه بنا به روایت ۷۵ روز بزاریم ۲۵آبان شهادتشون بود پس دوروز قبل و دو روز بعد شهادت میشه ایام فاطمیه اگه بنا به ۹۵روز بزاریم ۱۵ آذر میشه شهادتشون که اینم دوروز قبل و بعد شهادتشون میشه ایام فاطمیه

من مرجعم رهبر عزیزم هست میگن ما دهه فاطمیه نداریم ایام فاطمیه داریم که باید همین دوتا پنج روز رو حذمت نگه داریم 

ببخش طولانی شد