2777
2789

شوهرم شام خونه مادر شوهرم اینا بود 

نگو خواهر شوهرم و زندایی شوهرم شام اونجان 

بعد دختر دایی خودم میشه عروس خاله شوهرم 

من هم خونه مامانم بود 

(بعد نگو زندایی و خواهر شوهرم یا دختر داییم اینا اومدن تا نزدیک خونه مادر شوهرم بقیش رو شوهرم رفته دنبال زندایی و آبجیش و آورده خونه)

بعد مهمونی رفتم خونم زنداییم دیدم دختر داییم هم اونجاست بعد به حالت مسخره گفتن عه تو اینجایی ما گفتیم فلان و فلان کس شام خونه مادر شوهرت هستن شاید تو هم اونجا باشی

منم از همه جا بیخبر 

خیلی ناراحت شدم گفتم یه اطلاع به من ندادن بگن توهم بیا اینجا بعد من به شوهرم پیام دادم خیلی بد حرف زدم از عصبانیت گفتم زود بیا خونه مامانم بریم خونمون 

بعد بلافاصله خواهر شوهرم زنگ زد به حالت مسخرگی حرف میزد و‌خنده اول گفت کجایی انگار دستشویی هستی داری حرف میزنی گفتم راه رو زنداییم اینا هستم خندید گفت بیا اینجا ما اینجاییم من گفتم ممنون خودتون باشین میخوام برم خونم اونم گفت یعنی چی خودتون باشین هرجور راحتی میایی بیا  خداحافظ

بعد مادر شوهرم زنگ زد گفت از شوهرت میخوایی بپرس شوهرت و داداشش و باباش شام خورده بودند یهویی اینا اومدن خونمون شام 

و فلان بیا اینجا دوباره گفت بیا بخواب و منم گفتم میخوام برم خونمون خداحافظی کرد زیاد اصرار نکرد 

بعدش شوهرم منو دید ناراحت شد گفت اول بپرس بخدا من و داداشم شام خورده بودیم مامانم و بابام داشتند میخوردند که یهو زنگ زدند گفتند ما فلان جا هستیم بیادنبالم بعد دوباره گفت جوجو شام بود یه قابلمه طعم دار کرده بود اما کلا اندازه خودمون چهار سیخ درست کرد و فلان 

بعد وقتیکه مادر شوهرم زنگ زد بهش با ناراحتی و عصبانیت بهش گفت چرا خبر ندادی اینا می‌خوان بیان به اینم بگی 

اونم قسم خورد نمیدونستم ( دروغ زیاد میگه)

ساعت هشت هم اومدن خونه مادر شوهرم اینا

بخدا من از رفتاراشون خیلی ناراحت شدم وگرنه گشنه نیستم که 

الان تقصیر کیه تو رو خدا راستشو بگین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه مادر شوهر انگلی داری گفته زنگ میزدیم اینم میومد؟ مگه درختی؟ جرش میدادی میمون و

نه شوهرم به مامانش گفته چرا نگفتی دخترت و زندایی میان به زن منم بگیم اینم بیاد شام 

2805

تقصیر شوهرت صددرصد من شوهرم بره خونه ننش بفهمم بدون من تاسرکوچه ننه وخواهرشووببره خرید شر میکنم چه برسه کس وکارشون بیان به من نگه یا بدون من بمونه اونجا من بودم یه مدت محل سگ نمیزاشتم بهشون آدم بشن

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
تقصیر شوهرت صددرصد من شوهرم بره خونه ننش بفهمم بدون من تاسرکوچه ننه وخواهرشووببره خرید شر میکنم چه ب ...

نمی‌دونم چرا همش حس میکنم من مقصر هستم 

خصوصاً وقتی میگن که یهویی شام اومدن همه شام خورده بودن 

به‌خاطر اون اعصابم بهم می ریزه میگم پس من مقصرم کاش چیزی نمی گفتم 

تو رو خدا باهام حرف بزن ؟

خب پس شوهرت حرف بدی زد تو هم وایستادیم بر و بر نگاه کردی

با مامانش به حالت دعوا حرف زد مثلاً طرف منه 

بعد الان من میگم من مقصرم خصوصاً وقتیکه اینا میگن اون دوتایی یهویی شام اومدن و جدا شام خوردن 

یچیزی بگو تو رو خدا 

با مامانش به حالت دعوا حرف زد مثلاً طرف منه بعد الان من میگم من مقصرم خصوصاً وقتیکه اینا میگن اون دو ...

الان من بگم چ تاثیری داره 

چرا اینقدر ضعیفی 

اصلا چرا برات اهمیت داره این موضوع 

بی خیال بابا 

بگو ک و ن ل ق شون

بنظرمن مقصرتوهستی قرارنیست هرکس اومدخونه مادرشوهرماهم بریم   اوناهم اختیارزندگیشون دارن میتونن مهمونی بدن بدون حضورما همونجاخونه زندایی میگفتی نه من نرفتم امشب میخواستم پیش مامان باشم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2809