2777
2789
عنوان

تب دخترم پایین نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 30 پست
وای من الان ۴ شبه نخوابیدم درست و حسابی. بچه های منم همینطور بودن ولی خوب خداروشکر به استا، بروفن و ...

دیکلوفناک ۵۰ باشه برا بچه

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش میکنی🙏

ای وای خدا کنه اون نباشه فردا میبرمش اورژانس یه سرمه بهش میگن آب پاتل قبلا تبش بالا میرفت از اون برا ...

ببرش اورژانس ولی بهش بگو که سرفه گلودرد نداره ولی همین شیاف یا آمپول شاید بزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من الان ۴ شبه نخوابیدم درست و حسابی. بچه های منم همینطور بودن ولی خوب خداروشکر به استا، بروفن و ...

استامینفن بالا میاره فقط پروفن و شیاف گذاشتم از ۱۲شب تا حالا۳تاشیاف و دوبار ‌روفن دادم،۱۷کیلوئه۷ونیم سیسی پروفن دادم درسته؟

2805
استامینفن بالا میاره فقط پروفن و شیاف گذاشتم از ۱۲شب تا حالا۳تاشیاف و دوبار ‌روفن دادم،۱۷کیلوئه۷ونیم ...

خوب شیاف هم باید هر ۴ ساعت اگه دیگه شربت بهش نمیدی طبق وزنش دوتا شیاف ۱۲۵ براش بذاری.

بروفن هم هر ۶ ساعت ۷و نیم سی سی.

اگه شیاف دیکلوفناک ۵۰ گذاشتی تو ۲۴ ساعت فقط یکبار حق استفاده داری.

زده روی شیاف دیکلوفناک۱۲۵ اطفال

نه این شیاف استامینوفن ۱۲۵ اطفال هست. دیکلوفناک ۵۰ یه مسکن خیلی قویه مثل آب روی آتیشه. بسرعت تب رو پایین میاره ولی خوب فقط در صورت ناچاری و یکبار در ۲۴ ساعت حق استفاده داری

خوب شیاف هم باید هر ۴ ساعت اگه دیگه شربت بهش نمیدی طبق وزنش دوتا شیاف ۱۲۵ براش بذاری.بروفن هم هر ۶ س ...

من ۱۲۵یه دونه گذاشتم نیاورد پایین دوساعت بعد یکی دیگه گذاشتم نیومد پایین الان پروفن دادم،نمیدونستم ۱۲۵باید دوتایی گذاشت

من ۱۲۵یه دونه گذاشتم نیاورد پایین دوساعت بعد یکی دیگه گذاشتم نیومد پایین الان پروفن دادم،نمیدونستم ۱ ...

خوب ببین تو میگی شربت استامینوفن بهش نمیدی چون بالا میاره. خوب.

حالا طبق وزنش باید هر ۴ ساعت دوتا براش بذاری که اثر کنه. 

در واقع هر یک شیاف ۱۲۵ برای وزن ۱۰ کیلو هست. حالا طبق وزن بچه شما باید دوتا همزمان براش بذاری تا تب پایین بیاد.

من ۱۲۵یه دونه گذاشتم نیاورد پایین دوساعت بعد یکی دیگه گذاشتم نیومد پایین الان پروفن دادم،نمیدونستم ۱ ...

خوب دیگه حالا اشکال نداره پاشویه بده الان.

یه پارچه نخی رو تو آب ولرم قرار بده خوب خوب آب پارچه رو بگیر بعد حالت لیف مانند روی شکم و کشاله ران و ستون فقرات حالت لیف مانند آروم بکش. حتی قطره آب پارچه نداشته باشه. مدام تکرار کن وقتی که شکم سرد شد دیگه پاشویه رو قطع کن.

پیاز هم حلقه حلقه کن بذار کف پاش با جوراب براش بپوش

ممنونم که وقت گذاشتی

خواهش میکنم. یه صلوات برا عزیز آسمونی سفر کردم بفرستی ممنونت میشم  

خوب دیگه حالا اشکال نداره پاشویه بده الان.یه پارچه نخی رو تو آب ولرم قرار بده خوب خوب آب پارچه رو بگ ...

نمیزاره فقط پیشونیش شکمش  وکف پا و دستاش گذاشتم تا الان ممنون الان امتحان میکنم

2810