2777
2789

چن سال پیش ک مدرسه بودیم یکی از هم کلاسی هام میگف من ب بچه های ۴ ۵ ساله نیاز ج ... سی دارم😐😐😐😐😐😐😐 

خاک تو سرش 

نمیدونم شایدم مریض بود ، میگف فرق نمیکنه دختر باشه یا پسر ولی اینجوری ام😬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
هم کلاسی مدرسم😐😐

من همکار خوندم🤦‍♀️ فک کردم نوشتی همکارم اینجوری بود. الان دیگه‌نمی‌بینیش؟ البته یجور بیماریه که باید درمان‌بشه

من یه فیلم کوتاه ایرانی در موردش دیده بودم. مرده به دختر زنش تجاوز می‌کنه بعد دیگه خودشم حس بدی داشته جدا میشه از زنه بعدها میره روانپزشک و میره از دختر زنش عذرخواهی کنه میگه بیماره و جلسات هفتگی درمان داره

من همکار خوندم🤦‍♀️ فک کردم نوشتی همکارم اینجوری بود. الان دیگه‌نمی‌بینیش؟ البته یجور بیماریه که بای ...

جالبه 

با خودم میگم بخاطر این حس جنس ی چ اتفاقاتی ک نمیفته 

درسته اون شخص ک مثلا تجاوز میکنه عوضیه اما خب دیگ اون حس هم غلبه میکنه کاش نبود اصلا

جالبه با خودم میگم بخاطر این حس جنس ی چ اتفاقاتی ک نمیفته درسته اون شخص ک مثلا تجاوز میکنه عوضیه اما ...

آدما موجودات عجیبی هستن. امیدوارم پی درمان رفته باشه یا صرفا هیجان نوجوانیش باشه و از سرش افتاده باشه